Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket üldözi a balszerencse

Ezeket a csillagjegyeket üldözi a balszerencse. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy ők a legkevésbé szerencsések vagy a legszerencsétlenebb csillagjegyek. Miben és miért nincs szerencséjük? Mit csinálnak rosszul az életükben, hogy elkerüli őket a szerencse? És vajon mit kellene másként tenniük a szerencsés fordulathoz? A horoszkópból mindenre fény derül. Vajon te is köztük vagy?

A Halak szerencsés a szerelemben

halak horoszkóp balszerencseA Halak kifejezetten szerencsés a szerelemben. Nem véletlenül, hiszen bámulatos a kisugárzása, külseje csodás, a legkülönlegesebb csillagjegynek tartják. Könnyedén talál magának partnert, és viszonylag gyorsan szerelmes is lesz, életének ez a része többnyire remekül működik. A legnagyobb problémát ugyanakkor az anyagi bizonytalanság, a kiszámíthatatlanság okozza a Halaknak. Bármennyire is áldott a kapcsolatokban, vastag pénztárcáról, hízott bankszámláról ő inkább csak álmodozhat. A pénzügyekben nincs különösebb szerencséje, így meggazdagodni sem fog sosem.

A Rák hagyja elúszni a szerencséjét

rák horoszkóp balszerencseValójában a Ráknak minden esélye és tehetsége meglenne ahhoz, hogy a kemény munkából szerencsét kovácsoljon magának. A Koshoz hasonlóan ő is nagyon kitartóan képes tenni a céljaiért, mégis a tettek helyett inkább arra vágyik, hogy hátradőlve várhassa a szerencséjét. Nem jön rá, hogy ez az út számára járhatatlan. Ennél ugyanis sokkal ütősebb tervet kéne kigondolnia, hogy valóban rátalálhasson a szerencsére. Így viszont csak kergeti az álmokat, és rendre töltögeti a lottószelvényeket. Pedig a tettek mezéjére lépve nagyobb szerencséje lenne.

A Nyilas elkerülhetné a balszerencsét

nyilas horoszkóp balszerencseA Nyilas kézbe vehetné az életét, ha igazán akarná. A balszerencsét el tudná kerülni, ő mégis inkább kihívja maga ellen a sorsot. Minden eszköz a rendelkezésére áll, hogy igazán sikeres életet élhessen, mégis épp csak eltengődik és folyamatosan a megélhetésért küszködik. A sikerhez mindössze azt kéne felismernie, hogy ne adja fel idő előtt a céljait. Csak egy kicsivel több elszántsággal és akarattal a legsikeresebb csillagjegyek sorába léphetne. Így viszont csupán születetten erős személyiségében bízhat, és abban, hogy a legszorosabb hurokból is kibújik valahogyan.

A Mérlegnek semmi sem jön össze

mérleg horoszkóp balszerencseA Mérleg életének egét folyamatosan viharfelhők borítják. Úgy tűnik, bármibe is fogjon, szinte mindig beletörik a bicskája. Az sem segít, amikor keményen küzd, és dolgozik a céljai megvalósításáért, de az ötletelgetés sem viszi őt előrébb. Valami mindig közbejön, közbeszól, váratlan és kiszámíthatatlan események keresztezik sorozatosan az elképzeléseit. A lelkesedése egy idő után alábbhagy, már kedve sincs az újabb erőfeszítésekhez. Ő az, akinek valahogy sosem sikerülnek a dolgai, így az lenne a csoda, ha ez a csillagjegy egyszer meggazdagodna.

(via RelRules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top