Horoszkóp

Melyik virágra száll a pillangó? Ezt árulja el a párkapcsolatodról

A rajzon a pillangó a gyönyörű színekben pompázó virágok között röpköd. Vajon melyiket választja, melyikhez vonzódik a leginkább, melyikre száll le? Választásod a párkapcsolatodról árul el izgalmas és nagyon fontos részleteket. Nos, melyik virágot választod?

Ez a vidám, ugyanakkor meglepően pontos személyiségteszt a párkapcsolatodról lebbenti fel a fátylat. Vajon hogyan viselkedsz, személyiséged melyik oldalát mutatod meg a párkapcsolatban? Mennyire vágysz tartós kapcsolatra? Minden kérdésre választ kapsz. A feladat csupán az, hogy eldöntsd, a pillangó melyik virágra száll le. Mindenképpen adj magadnak időd, nézd meg alaposan a virágokat, és amelyik a legjobban tetszik, azt válaszd. A jellemzést a kép alá görgetve olvashatod el.

pillangó párkapcsolat személyiség teszt

Ha az 1. virágra száll a pillangó

Boldog lehetsz, hiszen önmagadra találsz a párkapcsolatodban. Nem jellemző rád, hogy vakon sóvárognál a kapcsolatokért, csak azért nem mennél bele egyetlen kapcsolatba sem, hogy elmondhasd, párra találtál. Annál inkább elönt a boldogság, amikor különleges társra lelsz. Biztonságra, stabil és megbízható párkapcsolatra vágysz. Téged valójában az egyedüllét sem rettent meg. A saját világodban is jól érzed magad, ezért nem véletlen az sem, hogy amikor összeismerkedsz a megfelelő partnerrel, még inkább élvezed és teljesnek látod az életet.

Ha a 2. virágra száll a pillangó

Nem igazán gondolkodsz vagy álmodozol a szerelemről, ami persze nem jelenti, hogy nem is érdekelne téged ez a különleges érzés. Inkább úgy gondolod, az élet túl rövid ahhoz, hogy egyetlen célja a párkapcsolat legyen. Te biztosan nem akarsz csupán a társkeresés céljából randizni. Az igaz szerelmet keresed. Addig nem is kötelezed el magad senki mellett sem, amíg nem érzed, hogy szívből beleszerettél, a párod pedig viszonozza az érzéseidet. Téged sem zavar az egyedüllét, ilyenkor a hobbidnak, a munkádnak és a barátaidnak élsz.

Ha a 3. virágra száll a pillangó

Te az a típus vagy, aki nagyon jól érzi magát egyedül. Élvezed az önállóságodat, hogy azt teheted, amit a szíved diktál. Nem függsz senkitől és semmitől. Mégsem vagy az a típus, aki kijelentené, ő senkivel sem fog randizni. Úgy gondolod, eljön az ideje a szerelemnek és a tökéletes társnak is. A randevúzásról nem vagy igazán jó véleménnyel, mégis érdemes változtatnod a hozzáállásodon, hiszen akkor a kapcsolatokat is sokkal jobb színben láthatnád. És persze rájönnél, hogy egy kapcsolatban is lehetsz önmagad.

Ha a 4. virágra száll a pillangó

Nagyon vágysz a szerelemre, a társra, aki életed végéig jóban-rosszban kitart melletted. Igazán boldog is akkor vagy, amikor párkapcsolatban élsz. A boldogság nálad a párkapcsolattal, a családdal és a barátokkal együtt teljes. Stabil és tartós érzésekre, érzelmekre vágysz. Mindig nagyon izgatott leszel, amikor randevúra hívnak téged. A lelked romantikus, még bízol a hagyományos értékekben, az udvarlásban, és hiszel benne, hogy létezik még valódi szerelem.

(via mss natural beauty)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top