Horoszkóp

5 jelből ismerheted fel, hogy angyal áll melletted

A Biblia szerint az angyalok időnként testet öltve, emberi alakban jelennek meg. Szárnyakat ilyenkor aligha viselnek. Szívesen álcázzák magukat, de vajon miért teszik? Egyáltalán honnan tudhatod, hogy angyallal találkoztál vagy angyal „repült” a közeledbe? Ha ezeket a tipikus, mégis különösnek tűnő jeleket tapasztalod, mindenképpen gyanakodhatsz.

Az angyalok égi tünemények, szemmel csak nagyon ritkán és nagyon szerencsés esetben látni őket. Ugyanakkor sokan úgy gondolják, az angyalok időnként testet öltenek, és pontosan úgy, mint te, emberi testben megszületnek. Nem azért teszik, mert nincs jobb dolguk, nagyon fontos isteni üzenetet, szeretetet, megértést, fényt közvetítenek a földön élőknek.

Vajon milyen jelekből ismerheted fel, hogy valódi angyallal találkoztál? Ez az 5 mindenképpen erre utal.

1. jel, hogy valódi angyallal találkoztál: megváltozik a szíved

Talán érezted már magad csapdában, csalódottságot, fájdalmat, lelki mélységet éltél át. Nem találtad a kiutat a depresszió fogságából. Aztán váratlanul találkoztál az utcán egy szimpatikus idegennel, aki útbaigazítást kért tőled. Talán csak kedvesen megköszönte, rád mosolygott, mégis nagyon furcsa és persze bizsergetően kellemes érzés járta át a lelked. Még napokkal később is eszedbe jutott, hiszen valamit megváltoztatott a szívedben. Újra optimistábban tekintettél önmagadra, az életedre. A különös változás annak a bizonyítéka, hogy angyallal találkoztál.

2. jel, hogy angyallal találkoztál: felébredsz

Fáradtan az egész napos munka után metrózol hazafelé, amikor felpillantasz, és szemben veled egy kedves arcú hölgy áll. Semmit nem tesz, de amikor rád pillant, különös ragyogást látsz a szemében. Amikor rád mosolyog, egészen furcsa és szokatlan érzés járja át a lelked. Olyan, mintha a kimerültség elillant volna belőled, és mintha valamilyen különös dologra ébredtél volna rá. Az angyalok gyakran azért öltenek testet, hogy visszairányítsanak az életcélod felé. Ebben az esetben is pontosan ezt történt.

angyal találkozás jelek

Ezekből a jelekben biztosan tudhatod, angyallal találkoztál (Getty)

3. jel, hogy angyallal találkoztál: segíteni akarsz

Biztosan előfordult veled, hogy sétáltál haza, vagy reggel munkába siettél, útközben egy koldusra figyeltél fel. Ránéztél, azonnal érezted, segíteni akarsz rajta. Kerestél némi aprót, és neki adtad. Aztán mentél tovább az utadra, mégis furcsa illat csapta meg az orrod, vagy valamilyen különös dalt hallottál a fejedben. Angyalnak segítettél, aki cserébe aktiválta az érzékenységedet. Az is lehetséges, hogy attól a naptól kezdve a megérzéseid is bámulatos erővel működnek.

4. jel, hogy angyallal találkoztál: fiatalnak érzed magad

Talán nem szívesen nézel szembe az idő múlásával, az is könnyen megeshet, legtöbbször idősnek, fáradtnak érzed magad. Az életedben sem igazán találsz már inspirációt. Egyik nap különös eset történik veled a kedvenc közértedben. Túl magasra helyezték az ásványvizet, ezért nem éred el. Aztán váratlanul ott terem melletted egy magas, vonzó fiatalember, aki azonnal a segítségedre siet. Különös érzés fog el, mintha ismét visszatért volna beléd az életkedv. Nem véletlen, hiszen ezúttal is angyallal találkoztál. Az angyalok felvillantják a gyermeki énedet, újra kíváncsian tekintesz a világra, ismét egészen fiatalnak érzed magad.

5. jel, hogy angyallal találkoztál: meggyógyulsz

Talán hosszú ideje egészségügyi problémával küzdesz, számtalan orvosnál jártál, de egyikőjük sem tudott valódi megoldást javasolni a betegségre. Aztán különös beszélgetésre vagy egy tévéműsorra figyelsz fel, ami éppen a te betegségedről szól, ráadásul egyszerű megoldást javasol a gyógyuláshoz. Az angyalok siettek a segítségedre, nem véletlenül történt meg a különös eset.

(via magical recipe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top