Horoszkóp

7 jelből tudhatod, ha hamis lélektárssal találkoztál

Ki ne vágyna rá, hogy megtalálja az igazit, a tökéletes társat. Mégsem olyan egyszerű felismerni őt, hiszen számos nagyon hasonló és intenzív érzést kiváltó partnerrel hozhat össze a sors. Milyen jelekből gyanakodhatsz, hogy hamis lélektárssal találkoztál? Ha ezeket a jelzéseket tapasztalod, biztosra veheted, ő még nem a valódi ikerlángod.

A spirituális ikerlángod az a társ, akivel születésetek előtt megterveztétek a találkozást. Több igaznak vélt, nagyon hasonló partnerrel hozhat össze a sorsod, aki mégsem az ikerlángod. Ikerlángból ugyanis csak egyetlenegy létezik. Ő a lelked tükre, ugyanazon a spirituális hullámon rezegtek mindketten. Kapcsolatotok nagyon különleges és természetesen egyedi, mégis a hozzá vezető út nagyon nehéz lehet.

A spirituális lélektársat felismerni csöppet sem egyszerű feladat, hiszen több nagyon hasonló szerelmet is átélhetsz, ők mégsem az ikerlángod, ők valójában hamis lélektársak. Honnan tudhatod, hogy az ikerlángoddal találkoztál? Vagy éppenséggel milyen jelekből ismerheted fel a hamis lélektársat? Az alábbi 7 mindenképpen ezt igazolja.

1. jel, hogy hamis ikerlángoddal találkoztál

A valódi és a hamis ikerláng hagyon hasonló típus is lehet. Valójában csak akkor jössz rá, hogy a korábbi partnereid nem a valódi lélektársaid voltak, amikor megismered a valódit. Senkivel sem találkozol véletlenül, karmikus adósság kapcsol össze benneteket, ahogyan lélekpároddal is láthatatlan karmikus szál köt össze. Míg előbbiek esetében fájdalmas tapasztalatokkal, félelemmel járhat a karmaoldás, addig a valódi társsal a jövőbeni célokra koncentráltok.

2. jel, hogy nem a valódi lélektárssal találkoztál

A hamis ikerláng arra tanít, hogyan segíts magadon és magadnak, míg a valódi azt mutatja meg, hogyan segíthetsz másoknak. Ahhoz ugyanakkor, hogy másoknak segíthess önzetlenül, magadat kell először megismerned, elfogadnod és szeretned. Látod már, hogy senkivel sem találkozol véletlenül? Ők is a sorsutadon segítenek neked, tanítanak és vezetnek téged.

ikerláng hamis lélektárs jelek

Ezekből a jelekből tudhatod, ő még nem a valódi ikerlángod (Getty)

3. jel, hogy ő nem a valódi ikerláng

A hamis lélektárs bizony okoz az életedben szó szerint is fejfájást, idegeskedést, szorongást, bármennyire is győzködöd magad, hogy ő a tökéletes, az igazi, jól érzed magad mellette. A lelked mélyén pontosan tudod, gondolataid nem mindenben fedik a valóságot. A valódi lélektárs mellett megnyugszik a lelked, úgy érzed, vele végre hazaértél. Mellette biztonságban vagy, és nincs benned többé semmilyen kételkedés.

4. jel, hogy lélektársad nem az igazi

A hamis ikerlélek hamis reményekkel áltat téged. Nem tudatosan teszi, hiszen valójában ő sem tudja, hogy neki nem te vagy az ikerlángja. A legjobbat, a legtöbbet adja, de mégsem az igazit. Nagyon nehéz és hosszas folyamat a szakítás is, nehezen engeditek el egymást, a szívedet darabokra törheti. Amikor a valódi lélektárssal találkozol, akkor tapasztalod meg az igazi és egyetlen lelki közelséget, amit korábban senkivel sem éreztél. Nem véletlen, hiszen ő valóban pótolhatatlan.

5. jel, hogy hamis ikerlánggal találkoztál

A hamis lélektárs, talán nem mutatja, de a lelke mélyén retteg a sikereidtől, irigyen figyel téged, ahelyett, hogy veled együtt örülne. A valódi ikerláng inspirál, erősen támogat és ha teheti, mindenben segít téged a siker felé vezető úton. Szívből örül és rendkívül büszke rád, bármit is érj el az életedben.

6. jel, hogy ő nem a valódi lélektársad

A hamis lélektárssal mindenkor különbözik a nézetetek valamiben. Lehet, mindez csupán apróság, talán eltér a zenei ízlésetek, vagy másként gondolkodtok a világ dolgait illetően. A valódi ikerlánggal sem feltétlenül értetek egyet mindenben, de végül képesek lesztek azonos álláspontra, kompromisszumra jutni. Előzővel biztosan akadnak olyan nézetek, amiben sosem fogtok egyetérteni.

7. jel, hogy hamis ikerlánggal találkoztál

Ha csak egyszer is elgondolkodtál már rajta, mit kerestek egymás mellett a pároddal, mégis hogyan találtatok egymásra, akkor azon is érdemes elgondolkodnod, ő valóban az igazi-e. A választ biztosan tudod. A valódi lélektárssal ilyen gondolatok, érzések sosem merülnének fel benned.

(via Mr. Space to the World)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top