Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy mesteri az ágyban

Akadnak csillagjegyek, akik született tehetségek, ösztönösen tudják, mit és hogyan tegyenek az ágyban a párjuk és persze saját maguk örömére. Ezt a négy csillagjegy valódi mester a hálószobában. Hogy kik ők és miért is szuperek, a horoszkópból kiderül. Vajon te is köztük vagy? A párod esetleg?

A Skorpió a titokzatos szerető

skorpió férfi szerető horoszkópA Skorpió kétségkívül a legtitokzatosabb csillagjegy. Legmélyebb vágyát, a legbelsőbb érzéseit csak a szívéhez legközelebb állókkal osztja meg és fedi fel. Viszont ha egyszer fellobbantottad benne a vágy tüzét, légy vele óvatos, ő ugyanis vizes csillagjegy, nem tüzes. Utóbbiakhoz hasonlóan elképesztően szenvedélyes szerető, viszont érzéki és magával ragadó is. Sosem okoz csalódást az ágyban, de elvárja, hogy vele együtt ússz és feltételek nélkül kövesd az érzelmek, a kéj tengerében. Ha ellenállsz, partra vet, mint egy hajótöröttet.

A Halak fantáziája határtalan

halak férfi szerető horoszkópA Halak nem feltétlenül a leggyakorlottabb szerető, de a fantáziája végtelen. Vizes csillagjegyként ő is rendkívül érzéki, az intuíciója verhetetlen, ezért mellette úgy érezheted, valósággal belelát a lelkedbe, a gondolataidba. Ha fel tudod ébreszteni az érzékeit, bámulatos partnerre találsz benne. Figyelmes, érzelmes, elragadó típus. Viszont, ha olyan társat keresel, aki irányít, leural és domináns az ágyban, ő biztosan csalódást okoz neked. Ez a férfi veled együtt hullámozik és ringatózik a szerelem és az érzelmek tengerében.

Az Oroszlán figyelemre vágyik az ágyban

oroszlán csillagjegy férfi szerető horoszkópAz Oroszlán imádja a reflektorfényt, amikor csakis ő tetszeleghet a figyelem központjában, nincs ez vele másként az ágyban sem. Pontosan tudja, mit akar és mit vár el tőled. Határozott, bámulatosan magabiztos, és a hálószobában is lehengerlő típus. Azzal is tisztában van, hogy elképesztő vele a szex, nagyvonalú és figyelmes szerető. Ő az igazi alfa-hím, irányít és leural. Annak ellenére, hogy hajlamos saját magára gondolni, az ágyban minden figyelmét rád irányítja, minden kívánságodat teljesíti. Viszont soha ne felejtsd el nagyra értékelni, méltatni a teljesítményét, magaddal teszel jót, ugyanis a következő alkalommal még többet akar majd adni.

A Mérleg a legjobb szerető

mérleg csillagjegy férfi szerető horoszkópBármilyen furcsának is tűnjön, de igen, a Mérleg az első számú, a legjobb szerető. Csak az Oroszlán meg ne tudja… Szenvedélyes, mégis romantikus, lenyűgöző, valódi férfi. Az ágyban mindenképpen. Mindent azért tesz, hogy boldoggá tegyen téged, amihez persze rendelkezik is minden szükséges adottsággal, ismerettel. Ha szenvedélyes, igazán figyelmes és maximálisan kielégítő társra vágysz, nála keresve sem találhatnál megfelelőbbet. Amikor igazán szerelmes, szó szerint a tenyerén hordoz, semmi és senki más nem érdekli, csak te. Kell ennél több?

szerető horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mesteriek az ágyban (Getty)

(via)

Címlap

top