Horoszkóp

Szerencsekönyv: ahol a Jupiter négy támogatását élvezhetjük

Különleges asztrológiai könyvet ajánlunk, amelyben a születési adatai alapján elolvashatja, az életnek mely területén lehet szerencséje. Évezredek hagyománya szerint a Jupiter a „fortuna maior”, a nagyobbik szerencse bolygója. A könyvből nemcsak az derülhet ki, hol lehetünk mázlisták, hanem az is, hogy mennyire vagyunk nagyvonalúak, bölcsek, igazságosak. Mennyire fontos a törvény betartása, a becsületesség, mennyire vagyunk ítéleteinkben igazságosak. Az élet mely területén jellemző ránk a sokoldalúság. Hogy állunk a vallás kérdésével, mennyire fontos a tanulás, a tudás, az iskolázottság. De az is kiderülhet, hogy mennyire tudjuk élvezni egészséges természetességgel, nyíltan az élet örömeit.

Kiderülhet, hogy a születés pillanatában az égbolton mely állatövi jegyben állt a Jupiter, amiből arra is következtethetünk, hogy mennyire vagyunk kötelességtudók. Vajon a karmikus utunkon haladunk? A vállalt vagy kapott feladatunkat hogyan tudjuk megoldani? Kik azok, akiknek a segítségére számíthatunk, és ha rólunk van szó, akkor mennyire vagyunk toleránsak. A nagy szerencse bolygójának helyzetéből azt is megtudhatjuk, hogyan kell nevelnünk a gyermekünket, ha azt szeretnénk, hogy sikeres felnőtt váljon belőle. De azt is eláruljuk, hogyan zajlik majd az életünk, ha nyugdíjba vonulunk.

izing klara, szerencsekonyv

A könyvből nemcsak azt tudhatja meg, miben lehet szerencséje, hanem azt is, hogy, a következő három évben az életnek mely területén élvezheti a gondviselés támogatását. Mi megy egyszerűen és könnyedén, mi az, amire jobban kellene figyelnie, hogy elkerülje a nagyobb bajokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top