Horoszkóp

Ezek a virágok mennek a csillagjegyedhez – 2. rész

A virágos növények segítenek a most megragadásában.

Van valami megnyugtató a virágos növények közelségében – ezt lehet csínek, jó energiának vagy bármi másnak is nevezni, a lényeg viszont az, hogy a virágok segítenek a pillanat értékelésében, a most megragadásában. 

Mutatjuk, melyik növény illik a legjobban a csillagjegyedhez. Sorozatunk második részét olvassátok. 

 

Mérleg

A Mérleg két dolgot értékel mindenek felett: a szépséget és az egyensúlyt. Ezért az ő virága nem más, mint a rózsa, amely mind illatában, mind megjelenésében kielégíti a jegy esztétikai igényeit. Fektess be egy jó minőségű rózsaolajba, és ha önbizalomtuningra van szükséged, ne félj használni.

Skorpió

A rejtélyes Skorpióhoz kiválóan illik a krizantém, amely éppannyira titokzatos, és rengeteg rétege van. Ez a virág tele van meglepetésekkel, de türelem kell hozzá, hogy minden titkát felfedje. Kedves Skorpió, emlékeztessen téged a krizantém arra, hogy néha érdemes másoknak is megmutatni lelked rejtett mélységeit.

Nyilas

A Nyilas filozofikus, optimista, de néha kicsit egoista jegy, ezért a nárcisz az ő virága, amely nevét a mondabeli vadászról kapta, aki beleszeretett saját tükörképébe. Vedd magad körül nárciszszirmokkal, hogy emlékeztessenek: néha érdemes másokra is odafigyelni.

Fotó: Pexels

Bak

A szegfűt sokszor alábecsülik, éppen úgy, mint a Bakot, aki pedig a legkaotikusabb körülmények között is szervezett tud maradni. A szegfű szépsége az egyszerűségében rejlik, azonban a Bakhoz hasonlóan elképesztő eltökéltséggel követi a saját útját. A szegfű megmutatja, hogy az élet, bár kemény munka, ugyanakkor gyönyörű is.

Vízöntő

A Vízöntő rendkívül eredeti és excentrikus személyiség, akit kiválóan szimbolizál az orchidea, amely arra emlékeztet: néha érdemes harcolni a különlegességhez való jogodért. Akár még az öltözködésedben is használhatod az orchidea színeit, mintáit.

Fotó: Pexels

Halak

A Halak álmodozó jegyét a víz irányítja, ezért a vízililiom jól tükrözi mély, intuitív személyiségét. Ez a csodás növény figyelmeztet, hogy kövesd a megérzéseidet, hiszen intelligensebb vagy, mint gondolnád.

(via Astrology Answers)

Kiemelt képünk: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top