Horoszkóp

Napi angyali üzenet május 8.: Boldogság vár rád

Az angyalok különleges üzenetet tartogatnak számodra. Az angyalkártyák szerint ugyanis a boldogság felemelő pillanatai várnak rád kedden. Mi mindent üzennek még ezek a csodálatos lények? Miben segítenének neked a mai napon? Máris kiderül.

Az angyalok igazán különleges üzenetét olvashatod ma. Kétségtelenül energiát, örömet, boldogságot meríthetsz a támogatásukból, a siker érzését. Ahhoz, hogy igazán átérezhesd és megértsd az angyali üzenetet, lazítsd el magad kicsit erre az egy-két percre. Helyezkedj el kényelmesen, végy néhány mély lélegzetet, érezd át az angyalok hihetetlenül finom és bizsergető energiáit.

Az angyalok üzenete szerint kedden

„Kövesd a vágyaid boldog végkifejlete felé vezető utat.” A szívedben máris elindult a pozitív változás, érzed, valami új, valami egészen boldogító érzés vár rád. A múlton is túlléptél már – ha még nem, tedd meg mielőbb a siker és a boldogság érdekében. Talán fel sem tűnt, hogy a korábban fontos időtöltéseket és barátokat az utóbbi időben inkább kerülöd. Új találkozásokra vágysz, és új találkozásokban lehet részed. Olyan életmód, karrier iránt vonzódsz a lelkedben, amely igazán hozzád illő, amelyben kiteljesedhetsz, önmagad lehetsz. Csak kérned kell, és az angyalok elvezetnek téged oda, ahol valóban otthon érezheted magad, ahová megérkezhetsz, amely a te helyed, ahol a valódi boldogság vár.

Életed új szakasza elkezdődött. Gondold át már ma, mi az, amire a legjobban vágysz a lelkedben. Társra, új feladatokra, új munkára, barátokra? Az új tervhez az áldást az angyaloktól megkapod. Ez az áldott állapot a babaváráshoz szintén nagyon kedvező, ha épp egy kisbaba lenne a szíved vágya. Légy örömteli, boldog és nyitott ma, ehhez minden lehetőséged megvan. 

angyali üzenet május 8 kedd

Az angyali üzenet szerint a boldogság vár rád kedden (Thinkstockphotos)

(via AngelTherapy)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top