Horoszkóp

Pontosan ennyire izgatja a csillagjegyeket a horoszkóp. Téged is?

Te is az a típus vagy, aki minden horoszkópot és mindennap elolvas? Vagy inkább azon csillagjegyek táborát erősíted, akik szerint a horoszkóp és az asztrológia semmi több, csupán hókuszpókusz. Ez most egy olyan rendhagyónak nevezhető horoszkóp, amelyből pontosan kiderül, mennyire izgat vagy éppenséggel, mennyire nem a horoszkóp és az asztrológia. Hogy izgalmas lesz és magadra ismerhetsz belőle, az kétségtelen.

A Kos és az Oroszlán mindig elolvassa a horoszkópokat

kos horoszkóporoszlán horoszkópA Kos és az Oroszlán érdeklődéssel és kifejezetten jóindulattal tekint az asztrológiára és a horoszkópokra, ettől függetlenül nem ők azok, akik azonnal és valamennyi horoszkópot végigböngésznek. Amikor úgy tartja a kedvük, elolvassák a jó tanácsokat, amikor egyetértenek szívesen meg is osztják azokat, de vakon semmit sem hisznek el. Pontosabban, a kifejezetten róluk szóló és hízelgő leírásokat nagyon is kedvelik.

A Bika és a Rák inkább visszafogottan tekint a horoszkópokra

bika horoszkóprák horoszkópA Bika és a Rák inkább szégyenlősen szemlélik a horoszkópokat. Nem mintha bármit is szégyellniük kéne, mégis mindenkor attól tartanak, valami számukra kellemetlen és zavaró információkat olvasnak ki az elemzésekből. Olyasmivel kell szembenézniük, ami teljességgel összekavarja az érzéseiket. A horoszkópok valójában mindkét csillagjegyet izgatják, de csak óvatosan, visszafogottan olvasgatják – leginkább akkor, amikor mások nem látják.

A levegős csillagjegyek a legracionálisabbak

A levegős csillagjegyek, így az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő nagyon, logikusan, ésszerűen gondolkodnak gondolkodnak. Folyamatosan keresik az összefüggéseket, a logikát, a magyarázatokat, ezért rengeteg információt elolvasnak, mire odáig jutnak, hogy el tudják fogadni a horoszkópokban leírtakat. Viszont, ha megtapasztalják a szimbolikus nyelv szépségét, megértik, átlátják a rendszert, az asztrológia rajongóivá válnak, és boldogan olvassák a horoszkópokat. Nem véletlenül foglalkoznak a Vízöntők közül nagyon sokan a nem látható világgal, így az asztrológiával is, hiszen az egy másféle szemléletet, logikát, egyedi különleges látásmódot igényel. Őt pedig a logikus érvek mellett ezek a tulajdonságok nagyon is jellemzik.

horoszkóp csillagjegyek asztrológia

A levegős csillagjegyek a logikát keresik az asztrológiában (Thinkstockphotos)

A Szűz hajlamos kételkedni a horoszkópokban

szűz horoszkópA Szűz is inkább visszafogottan tekint a horoszkópokra. Legalábbis eleinte. Mint egy szigorú professzor a vizsgákon, addig kérdezget és kutat, amíg olyan válaszra nem bukkan, amely meggyőzi, a horoszkópoknak vajmi köze a valósághoz. Gyanakvóan és meglehetősen kritikusan tekint a tudományra egészen addig, amíg rá nem jön, és meg nem látja az asztrológia bámulatos összefüggéseit. Innentől ő is a hatása és a varázsa alá kerül – épp mint a levegős csillagjegyek.

A Skorpió imádja a misztikát

skorpió asztrológia horoszkópA Skorpióról pontosan tudni, mennyire erősen vonzódik a titokzatossághoz, a misztikához, mindenhez, ami szemmel nem látható. Amikor igazán mélyen elmerül az asztrológiában, úgy érzi hazaérkezett. Kifejezetten jó érzékkel rendelkezik, hogy igazán hasznos és kézzelfogható tanácsokat adjon a hozzá fordulóknak. Remek asztrológus válhat belőle, de valójában bármilyen más eszközt használva is megtalálhatja a helyét az ezotéria rejtélyes világában.

A Nyilas szomjazik a tudásra

nyilas asztrológia horoszkópA Nyilas valósággal szomjazik a tudásra, keresi és kutatja az összefüggéseket, meg akarja érteni a világot, válaszokat akar kapni. A horoszkópok pedig pontosan azt a képet világítják meg a világról, amit eleinte nem igazán tud hová helyezni. Az univerzum rendszerének egészét ismerheti meg az asztrológia segítségével. Persze, annál okosabb, hogy vakon elhiggyen bármit is, óvatosan és mértékkel fogyasztja a könnyen elérhető horoszkópokat.

csillagjegyek horoszkóp

Ennyire hisznek a horoszkópokban a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

A Bak fantáziáját megmozgatják a horoszkópok

bak asztrológia horoszkópA Bak annak ellenére, hogy kifejezetten racionális típus, két lábban áll a földön, mégis nagyon erősen vonzódik az olyan alternatív tudományokhoz, mint az asztrológia. Az okok pedig nagyon hasonlóak, mint a Skorpió esetében. Úgy gondolja, a tudás, az információ befogadása megerősíti a helyét a világban, ami ugyanakkor kemény, kitartó és szívós munkát is igényel. Ebben pedig nála senki sem jobb. Az is igaz, akad példa rá bőven, hogy ő a legnagyobb tagadó a csillagjegyek között.

A Halak érzi és tudja

halak asztrológia horoszkópA Halak elméje és szíve teljességgel nyitott mindenre, ami ezoterikus, ami alternatív módszer és tudomány. Rendívül kíváncsi, bámulatos megérzéseinek köszönhetően ösztönösen érzi az igazságot. Érzékeli a nem látható világot, pontosan tudja, hogy a világ jóval több annál, amit az érzékszervekkel befogadhat. Mélyen a lelkében azt is érzi, a horoszkóp, az asztrológia és minden más ezoterikus tanítás a valóságot mutatja, és tökéletes rendszert alkot.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top