Horoszkóp

Napi angyali üzenet május 10.: Ma a szeretet a legfontosabb

Szeretet nélkül értelmetlen az életedet. A szeretet energiája ma biztosan átjárja a lelked. Az angyali üzenet szerint csütörtökön nyisd meg a szíved, nyisd meg a lelked a valódi szeretetnek. Különleges nap és különleges angyali útmutatás vár rád.

Az angyalok üzeneteit akkor értheted meg igazán, amikor alázattal, különleges tisztelettel fordulsz feléjük. Ha csupán annyi időd lenne, hogy csak átfutod a tanácsokat, inkább tedd félre ezt a cikket, és olvasd el később, amikor alkalmad nyílik néhány percet eltölteni, magadba engedni és valóban befogadni az útmutatást. Lazítsd el a tested, az elmét, és érezd a szívedben, a lelkedben az angyali energiákat.

Az angyalok ma azt üzenik,

minden téged foglalkoztató kérdésedre a szívedben találod a választ. Amikor elzárod a szeretet forrását, szomorúság, fájdalom, kétségbeesés, szorongás, depresszió gyötörhet, a szíved hangját sem hallhatod. A szeretet elakad, az áramlás megszűnik. A szívcsakrát blokkolod, lezárod. A szeretet érzésére éppen ebben a borús időszakban lenne a legnagyobb szükséged. Kérd az angyalok segítségét, és ők visszairányítanak téged a szeretethez. Megnyitják a szívcsakrát, hogy befogadhasd a feltétlen örömet és boldogságot, hogy ismét önmagad lehess. Minél inkább megnyitod a szíved, annál több szeretet áramlik keresztül rajtad. Képzeld el magad rózsaszínű fényben, vagy viseld a legszebb rózsaszínű ruhádat, és a szíved is rózsaszínbe öltözik. Így adhatod át magad a legegyszerűbben a szeretet és a szerelem érzésének.

A víz az érzelmek szimbóluma. Az érzések is könnyebben áramlanak, amikor elegendő mennyiségű friss, természetes vizet iszol. Nagyon sokat segít, amikor vízparton sétálsz, vagy víz közelében töltöd a szabadidőt. A mai nap kiváló lehetőséget tartogat, hogy megnyisd magad az érzelmeknek, a valódi szeretetnek. „Kérünk téged, önmagadért tedd meg.”

napi angyali üzenet május 10

A válaszokat a szívedben találod (Thinkstockphotos)

(inspiráció: Doreen Virtue angyalkártyák)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top