Horoszkóp

Így segíthet őrangyalod az álmaidra emlékezni

Az álmok a legtöbbször nagyon fontos és különleges üzeneteket hordoznak. Gyakran őrangyalod üzenhet az álmokkal. Sajnos ritkán emlékszel vissza rájuk. Talán érzed, hogy valami fontos történt veled az éjjel, de az álomképeket visszaidézni már nem tudod. Kérd őrangyalod segítségét. Íme, a részletek, hogyan tedd ezt. Kipróbálod a javaslatokat? Hidd el, nagyon is érdemes.

Biztosan veled is megesett, egy álomból ébredve eluralkodott rajtad valamiféle erős érzelem, magára az álomra mégsem emlékeztél. Mindenki álmodik, éjszakánként többször is, a legtöbb álom ugyanakkor a feledés homályába vész.

Az álmok üzenetei ugyanakkor segíthetnek a lelked épülésében, éppen ezért is érdemes azokat álomnaplóban rögzíteni. Megpróbálhatsz visszaemlékezni az álomra, ha mégsem működne, őrangyalod segítségét kérheted, aki ébren és az álmodban is vigyáz rád.

őrangyal segítség álmok emlékezés

Őrangyalod segít neked az álmokra emlékezni (Thinkstockphotos)

Így emlékezhetsz vissza az álmaidra

  1. Mielőtt lefekszel, határozd el, reggel emlékezni szeretnél az álmodra. Kérd az őrangyalodat, írja emlékezetedbe az álmodat. Más angyalokat is segítségül hívhatsz, de legjobb az őrangyallal kezdeni, hiszen ő van a legközelebb hozzád, amikor alszol.
  2. Tarts az ágyad mellett egy álomnaplót és tollat, esetleg diktafont, ha írás helyett inkább beszélni szeretnél, esetleg rajzfüzetet, ha képekben rögzítenéd az álmot.
  3. Ahogy felébredsz, maradj kicsit még az ágyban mozdulatlanul, csukott szemmel. Így könnyebben vissza tudsz gondolni az álomra. Csak hagyd magad lebegni álom és ébrenlét között. Ez a hipnagógia állapota, amikor az elméd különösen nyitott a kreatív impulzusokra.
  4. Ha egyáltalán nem emlékszel az álomra, próbálj az érzésekre koncentrálni, amelyek később tisztább álomemlékekhez vezetnek majd.
  5. Kezdd az első álomdarabkával, amire emlékszel, és innen fejtsd vissza az egészet. Miért éppen az volt fontos, mi történt előtte, stb.? Csendben kérd őrangyalod segítségét a visszaemlékezéshez.
  6. Mindent rögzíts, ami csak eszedbe jut. Tehetsz fel magadnak kérdéseket. Ki volt még ott, mikor történt, hol játszódott az álom? Miután összeillesztetted a darabkákat, próbáld átgondolni, mit éreztél vagy gondoltál álmodban.
  7. Különösen figyelj a visszatérő mintázatokra. Ha ilyesmire bukkansz, könnyen lehet, az őrangyalod szeretné megmutatni, mi az, amin változtatnod kellene.
  8. Írd fel az álmok időpontját, így később az életed történéseivel is össze tudod hasonlítani és értelmezni is egyszerűbben tudod majd.
  9. Csoportosítsd az álmokat témák szerint. Például családi és baráti kapcsolatok; karrier; egészség; pénz; szexualitás; kreativitás; lelki fejlődés. Így a mintázatokat is könnyebben átláthatod.
  10. Amikor egy álom különösen fontosnak tűnik, kérd angyalod további iránymutatását. Kérj tőle még több információt, hogy mélyebben értelmezhesd az üzenetet. Bizonyos szimbólumoknak, színeknek, számoknak és az álmok egyéb részeinek is különleges jelentősége lehet. Keresd az igazságod, az álmaid ugyanis a megfelelő irányba fordítják az életedet.

Forrás: ThoughtCo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top