Horoszkóp

Angyali üzenet május 29.: Csodák történnek ma

Az angyalok üzenete szerint a mai nap egészen rendkívüli és különleges. Mindent elérhetsz, mindent megkaphatsz és minden régóta cipelt sebet elengedhetsz. Valódi csodák várnak rád. Élj a lehetőséggel, és ismerd meg az angyalok keddre szóló üzenetét.

Az angyalok folyamatosan teszik a dolgukat. Ezt kérik tőled is. Azt üzenik, kérd a segítségüket minél gyakrabban, hogy tehessék a dolgukat.

Kedden igazán különleges lehetőségek várnak, egyrészről az év második tízmilliószoros napjára ébredtél, másrészt pedig ma este telihold ragyog az égbolton. Ma bármit kérhetsz, ma bármi megtörténhet.

Az angyalok üzenete szerint

„A mai nap lehetőséget kínál a gyógyulásra, a fejlődésre, a negatív minták elengedésére. Ragadd meg az alkalmat, lásd meg magadban és másokban is az Isteni Fényt.”

A tested és a lelked is gyógyul, amikor a szeretet energiájára figyelsz, amikor szeretetet sugárzol és magadba fogadsz. Talán túlzottan is kimerültél mostanában, ma sütkérezhetsz és feltöltekezhetsz a különleges energiákban. Engedd el a fájdalmas élményeket, bocsáss meg magadnak és mindenkinek, aki bántott. A megbocsátás értelmében nem kell elnézed mások viselkedését. Megbocsátani annyit jelent, hogy többé nem hurcolod a kínzó, gyötrő érzéseket és gondolatokat.

Az angyalok segítenek megbocsátani

„Érezd a megbocsátás bámulatos erejét. Hunyd le a szemed, szívd be mélyen a levegőt, aztán lassan, hosszan elnyújtva lélegezd ki. Gondolatban engedd el a fájdalmat, fújd ki magadból a kínzó érzéséket gondolatokat. Kínáld fel nekünk, és mi segítünk megszabadulni és megbocsátani. Emlékezz rá, ma csodák történnek veled.”

Gondolkodj, és cselekedj ma minél pozitívabban, fordulj önmagad és mások felé is szeretettel. Öleld át magad gondolatban, fogadd el és szeresd a benned élő gyermeket. A mai nap energiái segítenek a vágyaid, a kívánságod teljesítésében. Légy hálás mindenért, ami veled történik. Az életedért. Ez a mai nap legfőbb angyali üzenete.

napi angyali üzenet május 29.

Kedden csodák várnak rád (Thinkstockphotos)

Inspiráció: Doreen Virtue: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top