Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a csábítás, a flört izgalmáért él

Ezek a csillagjegyek imádnak flörtölni, csábítani, de igazából csak akkor, ha kihívást találnak a lehetséges partner meghódításában. Ha túl könnyű, már nem is érdekes. Amikor küzdeniük kell, amikor meg kell harcolni a másikért, az az igazi flört és csábítás. Persze, aztán könnyen lehet, továbbállnak és keresik az újabb „áldozatot”. Vajon te is közéjük tartozol? A horoszkópból minden részlet kiderül.

Kos

Az egyik ok, amiért a Kos annyira szereti a hajszát, a csábítást, az a versenyhelyzet. Számára a szerelem is játék, szerelme pedig a nemes vad. És ő mindenen, így a szerelemben is nyerni akar. A legtöbbször sikerrel jár, és megkapja, amire vágyik. Persze, ha túl könnyen megy, már nem olyan értékes.

Ikrek

Az Ikrek hajlamos egyszerre több vasat tartani a tűzben. Imádja az izgalmas beszélgetéseket, a flörtölést, a csábítást, az elköteleződéssel akadhatnak gondjai. Viszont, amikor valódi kihívásra talál, amikor a szerelme nagyon erősen inspirálja és fenntartja az érdeklődését, eszébe sem jut továbblépni.

Oroszlán

Az Oroszlán a legnagyobb, a legszebb, a legimponálóbb, a legnehezebben megszerezhető vadat próbálja levadászni. Aki nála túlzottan könnyen jön, gyorsan mehet is tovább, mélyebb szerepet az életében biztosan nem kap. Viszont akiért komoly harcot kell folytatnia, aki lenyűgözi, érte mindent megtesz. Addig mindenképpen, amíg párja képes az érdeklődését képes fenntartani.

Nyilas

A Nyilas imádja az embereket, ezért sem véletlen a népszerűsége. Vicces, okos, optimista és nagyon vonzó típus. Szívesen bizonygatja magának, hogy bárkit megkaphat. Tény és való, lenyűgöző csillagjegy, nem könnyű ellenállni a kisugárzásának. Viszont őt is a hódítás, a kaland, a kihívás és a vadászat izgatja inkább, mint a kitartó, tartós kapcsolat.

hódítás szerelem kihívás csillagjegy horoszkóp

Ezek a csillagjegyek imádják a kihívásokat

(via YourTango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top