Horoszkóp

Angyali üzenet június 7.: Tükröt mutatnak a többiek

Az angyalok elgondolkodtató üzenetét olvashatod csütörtökön. Ma mindenki tükröt tart neked. De mi ez a tükör, és mit kéne meglátnod benne? Meglepő, ugyanakkor nagyon érdekes részletek következnek. Megfogadod az angyali segítséget? Önmagadért teszed.

Az angyalok üzenete mélyen elgondolkodtató. Talán fel sem merült még benned, hogy akik körbevesznek, akikkel rendszeresen tartod a kapcsolatot, mennyire őszinte tükröt tartanak és mutatnak neked. Önmagadat láthatod ebben a tükörben.

Az angyalok üzenete szerint

„Amikor jól érzed magad, a kapcsolataid is kiegyensúlyozottak, sokkal boldogabbak. Amikor fényed kevésbé ragyog, a kapcsolataid is halványulnak. Pontosan azt láthatod körülötted, ahogyan érzed magad.”

Talán gyakran méred magad a többiekhez, talán túlzottan is fontos, mit gondolnak és mondanak rólad a környezetedben élők. Pedig mindennek a fordítja is igaz: amikor nagyra értékeled, becsülöd önmagad, amikor kiegyensúlyozott és boldog vagy, a körülötted élők is pontosan ilyennek látnak téged. Ők is ezt sugározzák vissza. Amikor elfogadod és szereted magadat, szeretetet sugárzol kifelé is, és ez a szeretet folyamatosan áramlik vissza hozzád. Már tudod, amit adsz, pontosan azt kapod vissza is.

Az angyalok kérnek téged

„Megérdemled a szeretetet, mert szeretetre méltó vagy. Isten pontosan ilyennek teremtett téged. A gondviselés mindenkor melletted áll és segít, amikor kéred.”

Tégy próbát csütörtökön. Légy előzékeny és kedves mindenkivel, bármilyen kapcsolatba is kerüljetek egymással. Töltsd fel magad szeretettel, és sugározd kifelé a boldogító érzést. Vajon hogyan látnak ma a többiek? Milyen pozitív érzéseket, tapasztalatokat gyűjthetsz? És hogyan érzi magát a lelked? A választ megtalálod önmagadban.

Minél többször ismétled ezt az egyszerű gyakorlatot, annál könnyebben válik a mindennapi szokásoddá. Ha kell, kérd ehhez is angyalok segítségét. Örömmel tesznek eleget a kérésednek.

napi angyali üzenet június 7.

Tükröt mutatnak a többiek (Thinkstockphotos)

Inspiráció: Doreen Virtue – Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top