Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek imádnak ajándékot vásárolni

Ezek a csillagjegyek elhalmoznak ajándékokkal, szívesen vásárolnak, és szívesen lepnek meg csak úgy, mindenféle különösebb ok nélkül is. Nos, a te párod is ezen csillagjegyek valamelyikében született? És te? A horoszkópból kiderül.

1. Az Oroszlán

oroszlán csillagjegy ajándékozás horoszkópAz Oroszlánt nagyon sokan egoistának, magának valónak gondolják, valójában ő az egyik legmelegebb szívű és legnagylelkűbb csillagjegy. Amikor igazán szeret, nincs az a pénz, amit ne áldozna a párjára, a szeretteire. Persze ajándékozáskor sem tud kibújni a bőréből, ilyenkor még inkább elvárja a csodálatot, amiért olyan szuper meglepetést talált ki.

2. A Mérleg

mérleg csillagjegy ajándékozás horoszkópA Mérleg imád mindent, ami romantika, ezért a szerelmét folyton apróbb vagy éppenséggel nagyobb ajándékokkal és figyelmességekkel halmozza el. Számára ezek a világ legtermészetesebb dolgai, amikért cserébe valójában semmit sem vár, csupán boldogságot, harmóniát, békét és egyensúlyt.

ajándék csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek imádnak ajándékot vásárolni (Thinkstockphotos)

3. A Nyilas

nyilas csillagjegy ajándékozás horoszkópAzt hihetnénk, a kalandor és nyughatatlan Nyilas képtelen megjegyezni a szerelme születésnapját, az igazság ezzel szemben, ha egyszer lecsillapodott, teljesen megváltozik, és ő lesz az egyik legcsodásabb partner. Minden energiáját a szerelmére fordítja, szóval igenis lehet tőle meglepetésekre és ajándékokra számítani.

4. A Halak

halak csillagjegy ajándékozás horoszkópAz érzékeny és romantikus Halak számára az adakozás és az ajándékozás olyan természetes, mint a levegővétel. A párkapcsolatban, amikor igazán szerelmes, különösen önzetlen tud lenni. Remek a megfigyelőképessége, pontosan tudja, mivel lepje meg a párját, mi az, amire ő igazán vágyik.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top