Horoszkóp

Heti horoszkóp június 11–17.: Izgalmas hét vár a csillagjegyekre

Izgalmas hét előtt állnak a csillagjegyek. Lesz, akinek új munkalehetőséget, pénzt és karriert, másoknak szerelmet ígérnek a csillagok. Vajon neked miben lehet részed ezen a júniusi héten? A horoszkópból kiderül.

KOS

kos heti horoszkópHétfőtől várakozás lesz úrrá rajtad. Igazad van, a hét csúcspontja a szerda késő esti újhold, ami neked új információkat és/vagy új kapcsolatokat hozhat. Maradj derűs és nyitott, így különös helyzeteken is mulathatsz. A hét közepétől egyre szerelmesebb hangulatba kerülsz, ami ugyanakkor elvonhat a munkádtól, ezzel pedig könnyen felbosszanthatod a kollégáidat. A hétvégét az Oroszlán Holdnak köszönhetően kedvelni fogod. Bár lesznek nehéz fényszögek, te könnyedén veszed mindet. Elemedben leszel, ami jó kedélyt is jelent…

BIKA

bika heti horoszkópHétfőn a földdominancia miatt biztonságban fogod érezni magad. A legjobb fényszögek támogatnak téged a munkádban, a terveidben és a közérzetedben is. Szóval a siker garantált. A folytatás ellen se fogsz lázongani, a szerdai Ikrek újhold új pénzforrást nyithat neked. Kérdés, mi az ára, és te mit tehetsz a pluszpénz megszerzéséért. A hét második felében utazásra kaphatsz meghívást. Olyan szuper bolygóháromszög lesz, ami miatt nem kéne nemet mondanod. A hétvégédet töltsd a családoddal.

IKREK

ikrek heti horoszkópKészülj fel, mert az év legfontosabb újholdja lesz szerdán késő este! Az Ikrekben együtt áll a Nap és a Hold, ami neked a legjobb esély a megújulásra. Állj meg egy pillanatra, gyújts gyertyát, és találd ki, miben tudsz vagy akarsz megújulni! Neked most van szilveszter és az újév első napja. Így állj hozzá! A hét második felében meglepően pozitív híreket kapsz anyagi szempontból. Megjutalmazhatod magad, de ne költekezz! Hétvégén mindenképpen mozogj, a sport, a kirándulás, az utazás feltölt téged. Ám óvatosan közlekedj!

RÁK

rák heti horoszkópA te szempontodból a hétfői fényszög és a szerdai újhold jelentősége eltörpül a pénteki bolygóháromszög mellett. De ezt még megelőzi kedden éjjel Merkúr, ami a Rákba lépve megkönnyíti a dolgodat, ha pontosan, érthetően akarod kifejezni magadat. És a hét csúcspontja a pénteki bolygóháromszög: Rák Hold – Skorpió Jupiter – Halak Neptunusz, ami számodra égi áldásként hat. Lubickolj a jóban! A hétvégéd nem ígérkezik ilyen mesésnek: mindkét napon lesznek feszült fényszögek. Ezek a pénztárcádat „kezdik ki”.

heti horoszkóp június 11-17.

Izgalmas hét vár a csillagjegyekre (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópA hét legelején a munkában kell keményen helytállnod, de szerencsére keddtől máris enyhül az elvárás. Szerdán késő este az újhold új szövetségeseket, éjjel az Oroszlánba lépő Vénusz szerelmet hoz neked. Előbbihez nyitottá kell válnod, utóbbihoz légy magaddal elfogadóbb. Szerencsére a Vénusz segít, hogy innentől szebbnek és szerethetőbbnek érezhesd magad. Ne lepődj meg, ha több hódolód, rajongód akad! Hétvégén vigyázz az egészségedre, és ne bosszankodj semmin, mert árt a szépségednek és az egészségednek!

SZŰZ

szűz heti horoszkópVégre egy hétfő, amit kedvelni fogsz, aztán keddtől kezdődik a hajtás. Valójában nem kell kapkodnod. Csupán az Ikrek Hold miatt úgy fogod érezni, hogy lemaradsz valamiről, ha nem sietsz. A szerda késő esti újhold új pozíció vagy munka lehetőségét jelzi. Neked kell tudnod, készen állsz-e a váltásra. A hét második felében irigykedhetnél, mert egy bolygóháromszög másokat elkényeztet, te pedig úgy érzed, kimaradsz a jóból. Hétvégén muszáj lenne pihenned. Passzivitás helyett csinálj aktív programot.

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópUnalmasnak, eseménytelennek látszik a hétfőd. Ne aggódj, keddtől elemedben leszel. A szerda késő esti Ikrek újhold igazi ünnep lesz a számodra. Az újhold azt jelenti, valami új kezdődik. Innentől nő a Hold, ami azt szimbolizálja, az újhold napján elindított dolgok nőni kezdenek. A hét második felére rányomja bélyegét egy Hold–Szaturnusz-szembenállás. Sajnos megterhelő lehet a munka és a család egyszerre. Szerencsére kedvezőbben alakulnak a pénzügyeid, ennek ellenére hétvégén okosan kell költened.

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópA hét mottója, tanácsa a számodra: „Csinálj úgy, mintha tényleg érdekelne a többiek jóléte!” Hét elején velük kellene örülnöd. A bolygók szerint nem fog könnyen menni, mert olyan érzésed lesz, a te időd később jön el. Igazad van, pénteken egy szuper bolygóháromszög áll össze az égen. Ebben a hónapban már nem először. Az asztrológiában ez a legelőnyösebb konstelláció, vagyis sikerre vagy ítélve. Hétvégén nem hagy nyugodni a karriered, folyton a jövőn kattog majd az agyad.

heti horoszkóp június 11-17.

Újhold és különleges bolygóállások is lesznek a héten (Thinkstockphotos)

NYILAS

nyilas heti horoszkópJól hangzik, hogy a héten kiemelt jelentősége lesz a szerdai napnak. Késő este, szinte egyszerre lesz újhold és a Vénusz jegyváltása. Mindkettő szerelemre sarkall. Nem lehet veled bírni, kitör belőled a hősszerelmes. Számíts rá, minél több vasat tartasz a tűzben, annál nagyobb a lebukás veszélye. Pénteken a vízdominancia következtében te is érzelgősebbé válhatsz. Az érzelmeknek is teret kell engedni. Hétvégén sokkal jobb passzban leszel, tele energiával, tervekkel, ambícióval, vitalitással.

BAK

bak heti horoszkópEgészen békésnek tűnik a hétfőd. Szerencsére nem kell feszültségre számítanod. Majd kedden éjjel a Merkúr belép a Rákba, és lesz két kritikus bolygószembenállás csütörtökön és szombaton. Mindkettő vitát gerjeszthet, amiből sértődés, sőt szakítás is lehet. Ez az, amit meg kellene okosan előznöd. Mivel a Merkúr hajlamosítja a másikat meggondolatlan és felesleges fecsegésre, hagyd figyelmen kívül a szószátyár beszédet. Gyorsan szűrd ki a lényeget, a többit pedig engedd el. Tudd, a hétvégéd hangulata ezen múlik!

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópÚgy tűnik, hétfőn még nem leszel a helyzet magaslatán, de keddtől egyre jobb formába kerülsz az Ikrek Holdnak köszönhetően. Sőt a szerda késő esti újhold egészen feldob. Ez egy különleges újhold, ami kreatívvá és életvidámmá tesz. Ilyen lelki állapotban csakis jó döntést hozhatsz. A hét második felében egy bolygóháromszög romantikus hangulatot ígér. Nem baj, ha látszik rajtad, hogy érzel valamit. A hétvégi konstellációk párkapcsolati, szerelmi perpatvart mutatnak. Kerüld a vitát!

HALAK

halak heti horoszkópKissé vontatottan indul a heted. Kivételesen nem fogsz lelkesedni a szerdai újholdért. Annál inkább a keddi Merkúr jegyváltásért és a pénteki bolygóháromszögért (Rák Hold – Skorpió Jupiter – Halak Neptunusz). Előbbi szerint a gyerekekkel és a belső gyermeki részeddel tökéletesen megérteted magad, utóbbi szívet melengető meglepetést jelez. Megint bebizonyosodik, jók az emberek. Hétvégén sajnos több baljóslatú konstelláció lesz, ami az egészséged megőrzésére int. Vigyázz magadra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top