Horoszkóp

Angyali üzenet június 13.: Figyelj az ötletekre

Az angyalok mai üzenete szerint nem véletlenül jutnak mostanában eszedbe furcsának tűnő gondolatok. Ezek az ötletek bármilyen szokatlanok is, nagyon hasznosak. Az angyaloktól érkeznek. Most különösen figyelj ezekre az ötletekre.

Létezik a mondás, amely szerint „kipattan az isteni szikra a fejéből”. Valójában most veled is pontosan ez történik. Különleges, már-már furcsának tűnő ötletek juthatnak eszedbe. Ne hagyd figyelmen kívül a gondolatokat, mert azok az angyaloktól érkeznek. Az angyalok segítenek az életedet könnyebbé, gördülékenyebbé tenni, például a szokatlan inspirációk formájában.

Az angyalok üzenete szerint

„Csodálatos ötletet kaptál válaszként az imáidra. Ez az ötlet valóságos és megbízható. Fogj bele máris a megvalósításba, tudván, hogy utad minden egyes lépésénél melletted állunk, támogatunk, segítünk téged. Kérd a segítségünket, és maradj nyitott a befogadására.”

Az angyalok szeretnék, ha erősen hinnél az ötleteidben, hinnél önmagadban. Ezek az inspirációk vezetnek téged a boldogság felé. Lényegtelen, hogyan valósul meg a kívánságod, a legfontosabb, hogy elérhesd a célod. Bőven elegendő magad előtt az eredményt látni, érezni a siker mámorítóan édes ízét. Hogy hogyan jutsz el oda, lényegtelen.

Az angyali üzenet

„Ne aggódj a részletek miatt. Azok maguktól elrendeződnek, megoldódnak az isteni terv rendje és módja szerint. Ötleted hiteles és isteni sugallatú. Indulj el máris a megvalósítás felé vezető úton. Lásd a célod és elvezetünk téged a sikerhez.”

Az angyalok folyamatosan támogatnak téged. Csak kérd az útmutatást

napi angyali üzenet június 13.

Kiváló ötleteid támadnak (Thinkstockphotos)

Inspiráció: Doreen Virtue – Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top