Horoszkóp

7 jel, hogy ő a lelki társad, még akkor is, ha mások az ellenkezőjét mondják

Ha ezeket a jeleket felfedezed a párkapcsolatodban, mindegy, mit mondanak a többiek, biztos lehetsz benne, a lelki társadra találtál. Talán veled is előfordult már, hogy a szerelmedet nem igazán kedvelték a barátaid. Nem baj, nem az ő véleményük számít.

Ketten a világ ellen, mint Rómeó és Júlia. Romantikusnak tűnik, de sok nehézséggel jár. Úgy érzed, elvesztél, és nem tudod, mit tegyél? Talán egy kicsit közelebb viszünk a megoldáshoz. Amikor beleszeretsz valakibe, az nagyon személyes és intim folyamat, ami mindenkinél máshogy zajlik. Azt is tudod, persze, hogy a szerelem igen veszélyes lehet, ha vakon elmerülsz benne, ezért kéred ki a körülötted lévők tanácsát időről időre. Ők viszont nem biztos, hogy mindig azt fogják mondani, amit szeretnél hallani, pont azért, mert a te érdekeidre figyelnek. De hogyan találd meg az egyensúlyt? Mi van, ha a szíved épp az ellenkezőjét súgja annak, amit a barátaid mondanak? Mi van, ha amire vágysz, szerintük rosszat tesz neked?

Nos, ezt is el kell fogadnod, hiszen ha kikéred a tanácsukat, azt fogják mondani, amit ők gondolnak. De persze van olyan helyzet és pillanat, amikor igenis úgy kell cselekedned, ahogy te szeretnél, főleg, ha a szíved mélyén tényleg azt érzed, úgy a jó neked.Végtére is te vagy, akinek élnie kell a döntése következményeivel. De pontosan honnan tudod, hogy mi az, amiért érdemes küzdeni? Ha a következőkben felsorolt ​​jelek túlnyomó többsége valóban a partneredre vonatkozik, akkor valószínű, hogy lelki társak vagytok, és nem kell odafigyelni arra, más mit mond.

Ezekből a jelekből tudhatod, ő a lelki társad

1. A partnered mindig megjelenik, amikor szükséged van rá, függetlenül attól, hogy megkéred őt, vagy sem.

2. Hasonló erkölcsi értékekkel és elvekkel rendelkeztek. 

3. A társad valóban igyekszik megszerettetni magát a barátaiddal.

4. Nem áltatod magad azzal, hogy a másik tökéletes, tisztában vagy a hibáival.

5. A partnered motivál téged a céljaid elérésében, szeretné, hogy sikereid legyenek. 

6. A partnered arra ösztönöz, hogy jobb emberré akarj válni. 

7. Az ösztöneid azt súgják, hogy ez az a kapcsolat, amire szükséged van.

Relationship Rules

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top