Horoszkóp

Heti horoszkóp június 18–24.: Mozgalmas hétre számíthatsz

Mozgalmas hétre számíthatnak a csillagjegyek. Beköszönt az igazi nyári, hiszen erre a hétre esik a nyári napforduló időpontja is. Milyen izgalmakat, változásokat, új reményeket ígér ez a júniusi hét? A horoszkópból megtudhatod a választ.

KOS

kos heti horoszkópA hétfőt használd tervezésre, számolásra és csupa olyan feladatra, amihez összeszedettség szükséges. Ebben segítségedre lesz egy földháromszög, amelyben három bolygó, a Hold, a Szaturnusz és az Uránusz vesz részt. Csütörtökön a Nap belép a Rákba, és hivatalosan is beköszönt a nyár. Ez a nyári napforduló, ami a csillagászati és asztrológiai nyár kezdete. Neked a család fontosságára világít rá, vagyis figyelj most mindennél jobban a magánéletedre. Hétvégén a vízdominancia vízpartra csalogat. Élvezd a nyarat és a vizet.

BIKA

bika heti horoszkópA hét legszuperebb napja számodra a hétfő. Egy olyan bolygóháromszög rajzolódik ki az égen, amely önbizalommal tölt el, és nagy teljesítményre sarkall. Sietned nem kell, mert kedden késő este is lesz még egy szuper fényszög. Így már négy bolygó segít neked, a Hold, a Szaturnusz, az Uránusz és a Plútó. Csütörtökön lesz a nyári napforduló, ami utazásra csábít téged. Ha még nem mehetsz nyaralni, akkor legalább tervezd meg. A hétvége szó szerint és átvitt értelemben is a víz uralma alatt fog állni, ami jelenthet sok csapadékot.

IKREK

ikrek heti horoszkópA hét elején nehézkességnek fogod érezni a földdominanciát. A bolygók – Hold, Szaturnusz, Uránusz, Plútó – visszarángatnak a földre, a valóságba. Ettől leszel hatékony és konstruktív. Lassan vége a szülinapi időszakodnak, hiszen csütörtökön a Nap kilép az Ikrekből. A Rákba átlépve hivatalosan elkezdődik a csillagászati és asztrológiai nyár, amitől már a hétvégén mehetnéked lesz. Szíved szerint elutaznál valahova. A vizes jegyekben járó bolygók vízparti célpontot javasolnak. Érdemes rájuk hallgatni.

RÁK

rák heti horoszkópMár hétfőtől egyre türelmetlenebbnek érzed magad. Jogos, mivel csütörtökön a Nap belép a Rákba, és jön a szülinapod. Ráadásul ez a nyári napforduló, amit érdemes megünnepelned. A hét második felében több bolygó, így a Nap, a Hold, a Merkúr, a Jupiter és Neptunusz is neked kedveznek. Szóval most minden a kezedre játszik. Élj a kivételes lehetőséggel, de ne élj vissza vele. A hétvégén a kedvező konstellációk ellenére arra kell ügyelned, hogy ne sajnáltasd magad. Úgy tűnik, hajlamos leszel rá, pedig ettől biztosan nem leszel népszerűbb. Sőt…

heti horoszkóp június 18-24.

Változatos hétre számíthatnak a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópNem fogsz unatkozni a héten. Az égen elég nagy lesz a jövés-menés. De neked egyetlen bolygószembenálláson múlik az egész heted. Csütörtökön lesz egy Oroszlán-Vénusz–Vízöntő-Mars-szembenállás, ami a nő és a férfi örök ellentétét élezi ki. Jól gondold meg, ringbe szállsz-e, ugyanis rengeteg energiádat elviszi a veszekedés. A szerelem fontos, de emiatt nem veszítheted el a munkádat. Hétvégén a víz jegyekben járó bolygók (Nap, Hold, Merkúr, Jupiter, Neptunusz) az érzelmek felfokozódását szimbolizálják.

SZŰZ

szűz heti horoszkópSzerencsére úgy indul a hét, ahogy szeretnéd. A földdominancia miatt kezedben tartod az eseményeket, amelyek ráadásul kedvre valóan alakulnak. Kedden valaki pontatlanul fogalmaz vagy késik, és ez jócskán felbosszanthat. Hidd el, nem érdemes felhúznod magad ezen. Csütörtökön hivatalosan is kezdetét veszi a nyár, a Nap belép a Rákba. Ez a nyári napforduló, amikor a leghosszabb a nappal, és a legrövidebb az éjszaka. Legalábbis itt, az északi féltekén. Hétvégén felfokozott érzelmeket ígér a vízdominancia. Jó lenne, ha nem lenne belőle árvíz…

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópA hétfő rutinfeladatokra alkalmas. A bolygók (Hold, Szaturnusz, Uránusz, Plútó) a rutinnak kedveznek. A csütörtöki nyári napforduló a hivatásodban, az előrelépésedben kedvező időszak. Nem kell sietned, bőven lesz időd megmutatni, miben vagy jó. A hét második felében bőséget tapasztalhatsz meg, a víz jegyekben járó bolygók (Nap, Hold, Merkúr, Jupiter, Neptunusz) hatására nőhet a bevételed, a bankszámlád egyenlege végre pozitívba mehet. Mindez jogos elégedettséggel tölt el, de nem ürügy a vég nélküli költekezésre…

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópEgyértelműen sikert könyvelhetsz el a héten. Szokatlan és kedvező, hogy kedden este egyszerre két szuper fényszög segít téged. Az még jobb égi hír számodra, hogy csütörtökön a Nap belép a Rákba, és ez a nyári napforduló időpontja is. Még lehet fokozni, hiszen a hét második felében a vízdominancia hatására mindent a lehető legjobb színben látsz. Derűlátásod topon lesz. Csak szombaton kell óvatosnak lenned az utakon. Veszélyt szimbolizál egy kellemetlen bolygószembenállás: Merkúr–Plútó. Előbbi maga a közlekedés.

heti horoszkóp június 18.24.

Különleges pillanatokat ígér a nyári napforduló (Thinkstockphotos)

NYILAS

nyilas heti horoszkópHétfőn és kedden a pénzügyeid rendezésének kedveznek a föld jegyekben járó bolygók: Hold, Szaturnusz, Uránusz, Plútó. Lesz elég türelmed, hogy számolj. A hét közepén, csütörtökön a Nap belép a Rákba, amivel kezdetét veszi a csillagászati és asztrológiai nyár. Még ezen a napon lesz egy bolygószembenállás, ami balesetveszélyt jelez. Óvatosnak kell lenned az utakon. A hétvégéd érzelmes és mozgalmas lesz egyszerre. A családod gondoskodik róla, hogy semmi másra ne jusson időd, csak rájuk….

BAK

bak heti horoszkópRemekül indul a heted, hiszen csupa kedvező konstelláció segít az égen, vagyis remek tempóban és hatékonyan haladhatsz a munkáddal. Csütörtökön a Nap belép a Rákba, és hivatalosan is kezdetét veszi a csillagászati és asztrológiai nyár. Ez a nyári napforduló, amikor a leghosszabb a nappal, és legrövidebb az éjszaka. A hét második felében a víztúlsúly szentimentális hangulatba hoz, ami csöppet sem a te stílusod. Nem szereted a túl érzelgős helyzeteket, pedig nem kéne szégyellned az érzéseidet.

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópValószínűleg a hét elejétől fokozódó feszültséget fogsz érzékelni, pedig csak csütörtökön lesz az a Vénusz–Mars-szembenállás, ami a női és férfi minőség egymásnak feszülését jelenti. Ha férfi vagy, a nők, ha pedig nő vagy, a férfiak okoznak fejtörést. Ne csak a párkapcsolatra gondolj, bármilyen formában támadhat ellentét a két nem között. Az egész heted hangulata ennek megoldásán áll vagy bukik. Hétvégén érdemes vizes programot szervezned. A víz külsőleg és belsőleg is a legjobb gyógyszer.

HALAK

halak heti horoszkópHétfőn és kedden a földenergiák lehúzhatnak téged, de keddtől egyre erősödik a víz energiája, ami a lételemed. További jó hír, hogy csütörtökön a Nap belép a vizes Rákba, amitől az életkedved ismét topon lesz. Csütörtök a nyári napforduló, amikor a leghosszabb a nappal, és a legrövidebb az éjszaka. A hét második felében megerősödik a jó sorsodba vetett hitedet. A legszuperebb bolygóállás vasárnap lesz, amikor szabályos bolygóháromszög áll össze: Hold–Merkúr–Neptunusz. Utóbbi a te bolygód…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top