Horoszkóp

Angyali üzenet június 20.: Átírhatod életed forgatókönyvét

Az angyalok üzente szerint ma különleges lehetőséget és segítséget kapsz, hogy átírhasd életed forgatókönyvét. A jövődet, a sorsodat a kezedbe veheted, és megváltoztathatod azokat az epizódokat, amelyek csak akadályokat építenek az előtted álló úton. Készen állsz a változtatásra? Az angyalok támogatnak téged.

Mire vágysz igazán? Mire szeretnél elérni a lelked legmélyén? Pillants egy picit magadba, és merengj el a válaszon. Ugye nem is olyan egyszerű megfogalmazni, mi lakozik a szívedben, a lelkedben? Pedig a kérésed akkor válik valóra, amikor pontosan meg tudod fogalmazni a vágyaidat, mindazt, amit meg szeretnél kapni, amit el akarsz érni, vagy a legszívesebben valósítanál meg.

Az angyalok üzenete szerint

„Külső jelekre vársz. Pedig a következő lépéshez csupán befelé kellene figyelned. Minden válasz ott rejlik a lelkedben. Akkor segíthetünk neked, amikor kérésed, a vágyad a legszínesebben rajzolódik ki a gondolataiban. Amikor pontosan érzed és érted a lelked vágyát.”

Az angyalok kérnek téged, figyelj most befelé. Vonulj vissza csendes magányodba és próbálj a belső hangokra, a megérzésekre, az érzetekre figyelni. Kutasd és találd meg magadban a választ, mindazt, amit valóban szeretnél elérni. Mi hiányzik az életedből? Mire lenne szükséged a boldogsághoz? Amikor egyre erősebben él benned a kép, az angyalok segítenek, hogy fizikai valódban is megteremthesd a valódi vágyadat. 

Az angyalok szerint

„A lehetőség a tiéd, hogy életed forgatókönyvét most szíved vágya szerint írd meg. Amikor kristálytisztán látod a jövőt, ismered, és a lelkedben is érzed a céljaidat, tudod, igenis megérdemled ezeket, oly gyorsan valósítod meg az álmaidat, mintha tündérmesébe léptél volna.”

Az univerzum törvényei szerint, amire igazán vágysz, amire valóban szükséged van, megkapod az élettől. Kérd az angyalok segítségét, hogy elengedhesd a kételyeket, a félelmet, a bizonytalanságot, mert ezek az érzések állnak a vágyaid útjában. Írd újra, írd át a sorsod könyvét, alakítsd, formáld magad a jövődet. Minden vágyad megvalósulhat, amikor valóban tudod, mit szeretnél elérni, amikor hiszel a teremtés erejében. A célodra összpontosítva előbb érkezik a siker az életedbe, mint sejtenéd. Hidd el, az angyalok támogatnak téged. Csak kérned őket.

napi angyali üzenet június 20.

Átírhatod életed forgatókönyvét (Thinkstockphotos)

Inspiráció: Doreen Virtue – Napi útmutatás angyalodtól

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top