Horoszkóp

Napi kínai horoszkóp június 21.: Így indul az igazi nyár

Június 21-én berobban a valódi hamisítatlan nyár. Ma van a nyári napforduló, vagyis a leghosszabb nappal és a legrövidebb éjszaka napja is. Mi minden vár a csillagjegyekre? A kínai horoszkóp tanácsaiból kiderül. Megfogadod a bölcsességeket?

Ha nem ismered a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedet, innen tudod pontosan kikeresni a születési időpontod alapján. Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti csillagjegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és ismételgeted magadban a különleges erővel ható mondatokat, mantrákat.

Nyúlnapi kínai horoszkóp nyúl

Felismerem a lehetőségeket. Felismerem a legalkalmasabb pillanatokat. Megragadom és élek a lehetőségeimmel.

Sárkánynapi kínai horoszkóp sárkány

Igazamat szeretettel fogalmazom meg. Szeretettel fogadom, amikor a többieknek van igazuk. Az igazság mindkét oldalára nyitott és kíváncsi vagyok.

Kígyónapi kínai horoszkóp kígyó

Meggondolt vagyok és barátságos. Kedvesen tekintek a többiekre, kedvességgel fordulok mindenki felé. A lehetőségeimet átgondolom.

napi kínai horoszkóp ló

Szívcsakrám nyitott. Nyitott vagyok a valódi szeretetre. Szeretetet adok és szeretetet kapok. Ezen a különleges napon a szeretet vezérel engem.

Kecskenapi kínai horoszkóp kecske

A változatosság szórakoztat. Szeretem a változatosságot, a változásokat. Nyitott vagyok az újdonságokra. A változás jó kedvre derít.

Majomnapi kínai horoszkóp majom

Szabad és szerető szívű vagyok. Megélem a valódi szabadságot, megélem önmagamat, a lehetőségeimet. Minden cselekvésemet átjárja a szeretet.

Kakasnapi kínai horoszkóp kakas

Vágyaim megmutatják boldogságomat. A vágyaim a boldogságot tükrözik. A vágyaim a boldogság felé vezérelnek engem.

Kutyanapi kínai horoszkóp kutya

Bízom magamban. Bízom a képességeimben. Bízom a tehetségemben, és bízom a lehetőségeimben. Erős az önbizalmam.

Disznónapi kínai horoszkóp disznó

Kreativitásom mindenben segít. Használom a kreatív energiákat. Kreativitásom segítségével önállóan oldom meg a problémákat.

Patkánynapi kínai horoszkóp patkány

Körülöttem minden rendben van. A lelkemben is minden rendben van. Kívül és belül rendben és jól vagyok. Az életem boldog és egész.

Bivalynapi kínai horoszkóp bivaly

Boldogságot engedek az életembe. Megengedem magamnak a boldogságot. Megérdemlem, hogy igazán boldog lehessek.

Tigrisnapi kínai horoszkóp tigris

Nyitott vagyok az újdonságokra. Nyitottan tekintek a változások elé. Nyitott vagyok a jövőmre, életembe örömmel fogadok minden újdonságot.

napi kínai horoszkóp június 21.

Mivel töltöd az év legrövidebb éjszakáját? (Thinkstockphotos)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top