Horoszkóp

Heti horoszkóp június 25.–július 1.: Próbatétel elé állít az élet

Rázós hét áll előtted, mondhatni, csőstül jönnek a nehézségek. Kemény próbák elé állíthat az élet. Most különösen fontos, hogy felkészülj, és nagyon figyelj a horoszkóp javaslataira. Légy a megszokotthoz képest is türelmesebb, akkor remélhetően nem lesz baj. Hogy mit jeleznek június utolsó hetére a csillagok? Íme a részletek.

KOS

kos heti horoszkópIgaz, hogy lendületesen indul június utolsó hete, de lehet, mégis inkább szabadságra kéne menned. Kedd estétől hátráltató konstellációk lesznek az égbolton, bolygód, a Mars retrográd, vagyis hátráló mozgásba kezd. Szerdán feszült bolygószembenállással (Rák Nap – Bak Szaturnusz) kell számolnod, ami a család és a karrier közé „feszít ki” téged. Az lesz az érzésed, képtelen vagy mindkét helyen megfelelni, amitől ingerültté válhatsz. Ezt felerősíti a csütörtök hajnali telihold. Szóval alig várod már, hogy hétvége legyen.

BIKA

bika heti horoszkópLegyél éber a kommunikációban és a közlekedésben is. Szerdán a Nap–Szaturnusz-szembenállás, csütörtökön a telihold mutat rázós szituációkat, amit csak kellő hidegvérrel tudsz kezelni. De ezzel nem érnek véget a megpróbáltatásaid, hétvégén rosszízű bolygónégyszög áll össze, amiben öt bolygó vesz részt, a Hold, a Mars, a Jupiter, a Merkúr és az Uránusz. Muszáj letenned a merev elképzeléseket, mert minél jobban ragaszkodsz hozzájuk, annál biztosabb, hogy a dolgok nem a terveid szerint alakulnak.

IKREK

ikrek heti horoszkópValaki lelkesítően hat rád hét elején. Ám ezt a lendületet megakaszthatja a szerdai bolygószembenállás és a csütörtök hajnali telihold. Ne hidd, hogy mindez ellened irányul, folytasd a megkezdett ügyeket, és tudd, ez is elmúlik egyszer. Pénteken bolygód, a Merkúr belép az Oroszlánba. Innentől felélénkül a társasági életed, és utazhatnékod támad. Itt a nyár, menj el minden buliba, rendezvényre, és utazz kedved szerint. Ám hétvégén óvatosan közlekedj, balesetveszélyt mutat egy bolygónégyszög.

RÁK

rák heti horoszkópRázós napok előtt állsz. Szerdán a Rák Nap – Bak Szaturnusz, csütörtökön a Rák Nap – Bak Hold szembenállás teszi próbára a toleranciádat. Maradj engedékeny, máskülönben állóháború alakul ki, amibe akár bele is betegedhetsz. Pedig te is tudod, nem éri meg. Gyorsabban véget ér a feszültség, ha ráhagyod a másikra a vitát. „Okos enged, szamár szenved”-elvet alkalmazd inkább. Pénteken valaki nagy hatással lesz rád. Hétvégén vigyázz a pénzedre, veszteséget mutat egy kellemetlen bolygónégyszög.

heti horoszkóp június 25 - július 1

Megpróbáltatások várnak a héten (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópNagy elánnal indítod június utolsó hetét. Ha fontos ügyet akarsz intézni, időzítsd keddre, mert akkor különösen kedvező fényszög (Hold–Vénusz) lesz a segítségedre. A hét közepén szinte mindenki ingerlékeny lesz a telihold miatt, ami szerencsére téged különösebben nem érint. Az egész heted legkritikusabb napjai a szombat és a vasárnap. Egy szabályos négyszög áll össze az égen, amelyben öt bolygó – a Hold, a Mars, a Jupiter, a Merkúr és az Uránusz – vesz részt. Ez a bolygóállás a rugalmasságodat teszteli.

SZŰZ

szűz heti horoszkópJúnius utolsó hetének elején családi ügyek vonhatják el a figyelmedet a munkától. Ne vidd a munkahelyedre a magánéletedet, Akkor se, ha a bolygók jó hangulatot jeleznek. A csütörtöki telihold ellenére te jó passzban leszel a hét közepén, főleg, ha nem veszed át mások ingerültségét. Pénteken zseniális ötlet pattanhat ki a fejedből, köszönhetően a Hold–Plútó-együttállásnak. Ez megoldást jelenthet. Hétvégén vigyázz az egészségedre és a testi épségedre, veszélyes bolygónégyszög áll össze az égen…

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópMegbeszélésre a hét eleje alkalmas. Különösen a kedd, amikor szuper fényszög lesz az égen. Szerdán és csütörtökön fokozott feszültséget jeleznek a bolygószembenállások. Mindkettő a karrier és a család között akar „szétszakítani” téged. Pénteken az otthoni ügyek fontosabbá válhatnak, ami nem fog tetszeni a főnöködnek. A hétvégéd akkor lesz igazán jó, ha szabadtéri programot találsz ki. Vidd magaddal a gyerekeket is. A nyár rengeteg vidámságot tartogat, amit kreativitással fedezhetsz fel.

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópJúnius utolsó napjaiban többször látszik feszültség, ezért jobb, ha minél több dolgot intézel a hét elején. Szerdán és csütörtökön is lesz bolygószembenállás, utóbbi a telihold, amikor mindenki ingerlékeny. Ez nálad a közlekedésben okozhat problémát. Nem kell bezárkóznod, csak óvatosan, körültekintően haladj. Hétvégén kellemetlen bolygónégyszög rajzolódik ki az égen, amelyben öt bolygó veszt részt. Vigyázz, mert az éberségedet tesztelik most a csillagok.

heti horoszkóp június 25-július 1.

Kellemetlen fényszögek és telihold is lesz a héten (Thinkstockphotos)

NYILAS

nyilas heti horoszkópA hét legjobb napja a kedd lesz egy Hold–Vénusz-fényszög szerint. Töltődj fel, mert jönnek nehéz napok is. Szerdán a Nap–Szaturnusz-, csütörtökön Nap–Hold-szembenállás üthet léket a pénztárcádon. Kár lenne meggondolatlanság miatt mínuszba menned hónap végén. Amennyiben visszafogottan költesz, nem lesz baj. A hétvége utazásra alkalmas, ám, egy kellemetlen bolygónégyszög szerint rendkívül óvatosnak kell lenned, ha közlekedsz. Akkor kerülheted el a legrosszabbat, ha nem veszed félvállról.

BAK

bak heti horoszkópA hét eleje sima ügy lesz ahhoz képest, ami azután vár rád. Szerdán egy Rák Nap – Bak Szaturnusz, csütörtökön egy Rák Nap – Bak Hold szembenállás tesz próbára. Utóbbi a telihold, ami mindig felfokozza az ellentéteket. Most különösen. Jobb lenne, ha nem sértődnél meg semmin. Teljesen felesleges felfújnod a konfliktust, mert elhúzódik az egész. Pénteken legyőzhetetlennek fogod érezni magad egy Hold–Plútó-együttállás szerint. Hétvégén negatív pénzügyi spirálba kerülhetsz, ha nem vigyázol.

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópJúnius utolsó hetének elején a kedd alkalmas utazásra, vizsgázásra, tárgyalásra. Ennek tudatában alakítsd a programodat. Szerdán és csütörtökön is lesz bolygószembenállás, ami leszippantja az energiáidat. Vigyázz az egészségedre! Nem csak a folyadékbevitelre és a táplálkozásra kell ügyelned, hanem a mozgásszerveidre és az ízületeidre is. A hétvége rendkívül feszültnek látszik, ezért mindenáron mindenhol maradj higgadt. A mostani bolygóállásokat vedd nagyon komolyan.

HALAK

halak heti horoszkópRögtön a hét elején elismerést vívhatsz ki, ha koncentrálsz a munkádra. Szerencsés vagy, mert a többiektől eltérően a szerdai Nap–Szaturnusz- és a csütörtöki Nap–Hold-szembenállás téged egyáltalán nem érint. Te segíthetsz enyhíteni a feszültséget, de nem kell mindenkit megmenteni. Pénteken halld meg, mit mond egy barát vagy kolléga, nagyon hasznos lehet. A hétvége mozgalmas, izgalmas és veszélyes lesz. A kommunikációban és a közlekedésben is elővigyázatosnak kell lenned egy nehéz bolygónégyszög szerint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top