Horoszkóp

Melyik különleges alakzatot választod? Izgalmas részleteket árul el rólad

Melyik alakzatot választod? Ezúttal nem a geometriai ismereteidet tesszük próbára, sokkal inkább önmagadról, a problémamegoldó képességedről tudhatsz meg különleges és igazán izgalmas részleteket. Kihagyhatatlan teszt következik.

Vizsgáld meg figyelmesen az alábbi geometriai alakzatokat, és válassz egyet, amelyik a legjobban vonz. Mutatjuk, mit árul el rólad a választásod.

személyiségteszt problémamegoldó képesség

1. Világos és letisztult

Ha ezt a mintát vagy alakzatot választottad, akkor inkább az egyszerű dolgokat keresed az életben. Az elméd még a legösszetettebb mintázatot is képes leegyszerűsíteni, ami miatt kiváló a problémamegoldó képességed.

 2. Összekapcsolódó

Ez a minta arra utal, hogy mindig a finom részletek érdekelnek, még a legbonyolultabb problémák esetében is. Először elmélyülsz a feladatban, és csak utána próbálod megoldani. Ezért mindig praktikus és átgondolt javaslatokkal állsz elő. Az összetett problémákat gyorsabban megérted, mint a legtöbben.

3. Merész és egyenes

Ez az alakzat arra utal, hogy automatikusan az egyszerű, de merész dolgok felé indulsz el. Nagyon egyenes és nyitott vagy, és igyekszel nem feleslegesen bonyolítani a helyzeteket. A szépséget is inkább a letisztultságban keresed és találod meg.

 4. Sokrétű és összetett

Ha ezt az alakzatot választottad, az elméd nagyon összetett lehet. A személyiséged számos aspektusa kapcsolódik össze, ami miatt a környezeted nehezen ismer ki, viszont imádnak a közeledben lenni, mert izgalmasnak és vonzónak találnak.

5. Megoldás-centrikus

Ha ez a kép ragadta meg a figyelmedet, akkor jellemzően megoldás-centrikus ember vagy. Megérted a problémákat, és azonnal a legjobb megoldást keresed. A világban a mintázatokat keresed, melyek alapján még gyorsabb lehet az elemző munkád.

6. Extrovertált

A személyiséged egyértelműen az extrovertált irányba hajlik, amennyiben a hatodik képet választottad. Képes vagy egy helyzetet kívülről szemlélni, és ha elmondod, mit látsz, a hallgatóságod örömmel fogja inni a szavaidat. Imádsz mások közelében lenni, és nem próbálod leplezni az érzéseidet. A családod és a barátaid azért is szeretnek a közeledben lenni, mert jól érzik magukat melletted.

(via Gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top