Horoszkóp

Különleges jóslatot tartogatnak a rúnák az Ikrek csillagjegynek

A rúnajóslás évszázadok óta mutat utat azoknak, akik meg tudják fejteni a különös szimbólumok jelentését. Ezúttal a rúnák az Ikrek csillagjegynek üzennek. Vajon mit jósolnak az előttük álló időszakra?

Tudtad, hogy a rúna szó suttogva továbbadott titkot jelent? Könnyen lehet, hogy azért kapta ezt a nevet, mert csak kevesek tudták megfejteni és helyesen értelmezni a különleges jeleket. A régiek úgy tartották, hogy a rúnákra mágikus jeleket véstek, akik pedig megértették azok üzenetét, csakis különleges képességekkel felruházott varázslók lehettek.

Az Ikrek csillagjegy rúnája, mely az előttük álló hetekre nyújt útmatást, az Isa rúna, ami a skandináv mitológia szerint segít megfékezni azokat az erőket, amiket nem tudunk befolyásolni. Egy pillanatnyi megállásra szólít fel, és arra biztat, hogy vértezzük fel magunkat minél több akaraterővel. Az Isa rúnához tartozó szerencseszám a 11, színe pedig a fekete.

runa runajoslas ikrek csillagjegy horoszkop elorejelzes

Akik úgy érzik, hogy túlzottan felpörögtek körülöttük az események, végre megpihenhetnek egy kicsit – Thinkstockphotos

A rúna üzenete az Ikrek csillagjegynek

Az Isa rúna legfontosabb üzenete az Ikrek csillagjegyűeknek, hogy egy kicsit vegyenek vissza a tempóból, vagy ami ennél is jobb, álljanak meg egy pillanatra. Elérkezett az idő arra, hogy átgondolják a mögöttük álló fontos döntéseket, amik sajnos nem mindig hozták meg a várt eredményt. Ennek legfőbb oka az, hogy kapkodva, mérlegelés nélkül döntöttek, pedig ez csak ritkán végződik jól.

Az Isa rúna – akár tetszik, akár nem – le fogja lassítani az Ikrek csillagjegyűeket, amolyan második esélyt adva arra, hogy helyrehozzák a közelmúlt baklövéseit. Aki az Ikrek csillagjegyűek közül úgy érzi, hogy túlzottan felgyorsultak körülötte az események, végre megpihenhet, és magára figyelhet. Ahhoz, hogy az Isa rúna a lehető legnagyobb mértékben segítsen az Ikrek csillagjegyűeknek, érdemes egy kék gyertya fényénél elcsendesedni és meditálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top