Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

Csodás jóslatot tartogatnak a rúnák a Szűz csillagjegynek a nyárra

A rúna szó suttogva továbbadott titkot jelent. Könnyen lehet, azért kapta ezt a különös nevet, mert csak kevesen tudták megfejteni és helyesen értelmezni a különleges jeleket. A rúnák ezúttal a Szűz csillagjegynek tartogatnak fontos üzenetet a következő hetekre.

A Szűz csillagjegy rúnája, ami erre az időszakra szolgál útmutatóként, a Thurisaz rúna, ami egyszerre képviseli a védelmező erőket és a káoszt. Ez a rúna úgy fest, mint egy, a rózsa szárából kiemelkedő tövis, ami az értelmezését is megkönnyíti: egyrészt védelmet nyújt a kívülről érkező veszélyek ellen, másrészt érdemes óvatosan közelíteni felé, mert mély sebet ejthet. A Thurisaz rúna szerencseszáma a 3, a hozzá tartozó szín pedig az élénkvörös.

runa runajoslas szuz horoszkop csillagjegy elorejelzes

A Thurisaz rúna elképesztő erővel ruházza fel a Szűz csillagjegyet – Thinkstockphotos

A rúna üzenete a Szűz csillagjegynek

A Szűz csillagjegy mostanában nagyon elemében érezheti magát, nemcsak szerelmi téren alakulnak igazán jól a dolgai, hanem a munkában is szép sikereket érhetett el a közelmúltban. Ezt az idilli képet mégis megzavarhatja, hogy úgy érzi, elvesztette a lelkesedését és a kitartását, pedig mindkettőre nagy szükség lenne ahhoz, hogy továbbra is a jó úton haladjon.

thurisaz runa

A Thurisaz rúna most támogatja a Szűz csillagjegyet abban, hogy visszanyerje az erejét, és határozott léptekkel haladjon a céljai felé. A Thurisaz rúna akkor is jó szolgálatot tesz, amikor elbizonytalanodik, és nem tudja, melyik lenne számára a helyes irány. Hogy a Thurisaz rúna kifejthesse védelmező hatását, és erővel, kitartással vértezze fel a Szűz jegyűeket, érdemes az alakzatot pirossal a bal csuklóra rajzolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top