Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek bánják, hogy házasságot kötöttek

Egy elsietett, felelőtlen házasságból senki nem jön ki jól, és bár megesik, hogy az adott pillanatban jó ötletnek tűnik a hirtelenjében kimondott igen, idővel sajnos akadnak, akik megbánják a döntésüket. Ezek a csillagjegyek különösen hajlamosak fejest ugrani a házasságba, aztán pedig a döntésen bánkódni... Lássuk, te is közéjük tartozol-e.

Kos fejest ugrik a házasságba

kos horoszkóp megbán házasság horoszkópA Kos szinte túlcsordul a szeretettől, nem véletlenül a egyik alapvető célja, hogy találjon valakit, akire a szeretetmennyiségét rázúdíthatja. Amikor randizni kezd valakivel, az számára nem csak egy szimpla találka, hanem a mindent jelenti. Ugyanakkor hajlamos lehet meglehetősen szeleburdin és meggondolatlanul viselkedni a párkapcsolatában annak ellenére, hogy a inkább vacillálóbb csillagjegyek közé tartozik. Néha ezerszer is átgondolja a döntését. A szívügyekben ez a tétovázás nem létezik nála, a szerelemtől szinte elveszti a józan eszét, aztán sajnos csak később eszmél rá a rossz döntésekre, legyen az akár egy elsietett házasság.

Az Ikrek szerelemből házasodik

ikrek horoszkóp megbán házasság horoszkópAz Ikrek imád randizni, hiszen ez jó alkalom, hogy újabb ismeretségeket köthessen, másfelől számára a szerelem szinte létszükséglet. A randevúk valódi szórakozást, igazán vidám időtöltést jelentenek ennek az önfeledt csillagjegynek. Ő még akkor sem érzi, hogy talán picit vissza kéne vennie a tempóból, amikor a kapcsolat kezd komolyabbá válni. Igazából akkor kezd el idegeskedni, amikor először merül fel az elköteleződés lehetősége. Az Ikrek mottója az Élj a mának! lehetne. Ha mégis igent mond a házasságra, előfordulhat, hogy nála az a szerelem oka pillanatnyi vaksága, amelyet idővel hajlamos megbánni.

csillagjegyek házasság megbán horoszkóp

Ezek a csillagjegyek hajlamosak megbánni a házasságot (Thinkstockphotos)

A Mérleg a romantika szerelmese

mérleg horoszkóp megbán házasság horoszkópA Mérleg már az első randevúk során a közös jövőt tervezgeti gondolatban a még alig ismert, de annál szimpatikusabbnak tűnő jelölttel. Uralkodó bolygója, a Vénusz a szerelem, az örök romantika szimbóluma. Nem véletlen, hogy a körülötte élők minden rezdülését követi, hiszen pontosan ilyen romantikus és szeretetteljes az ő a jelleme is. Elsődleges célja, hogy megtalálja az igazit, az igaz szerelmet, ami aztán az esetek többségében sajnos elhamarkodott házasságba torkollhat. Persze az érzelmekből hozott döntését ő is megbánhatja később.

A Halak csillagjegyet elsodorják az érzelmek

halak horoszkóp megbán házasság horoszkópA Halak azon csillagjegyek közé tartozik, akik rózsaszínű ködön át látják a világot. Szinte hajkurássza a szerelmet, és amint esélyt, lehetőséget lát, hogy a szerelmét, a szeretetét, a lelkében lévő mély érzéseket megoszthassa valakivel, nem habozik, a tettek mezejére lép. Barátnak nála jobbat kívánni sem lehetne, hiszen odaadó és hűséges típus, ám a párkapcsolatokba ő is hajlamos fejest ugrani. Érzelmei elsodorják, és csak idővel veszi észre, amikor feleszmél a rózsaszínű ködből, hogy mekkora hibát is követett el…

(via bold sky)

Címlap

top