Horoszkóp

Ezért olyan lenyűgöző barát a Halak

A Halak segítőkész, odaadó, kreatív, és játékos, talán nem túlzunk, ha azt állítjuk, mindenkinek kellene legalább egy Halak barát. Hogy mégis miért is olyan nagyszerű és lenyűgöző barátként ez a csillagjegy? A horoszkópból kiderülnek a válaszok.

A Halakból árad valamilyen megmagyarázhatatlan harmónia, aminek köszönhetően egyszerűen jó a közelében lenni. Számára nagyon fontos, hogy a környezetében élők jól érezzék magukat, amit tud, azt meg is teszi azért, hogy a kedvükben járjon.

Halak barát barátság horoszkóp

A Halak igazán érzelmes és megértő barát (Thinkstockphotos)

1. A Halak nem szól bele az életedbe

A Halaknál keresve sem találhatnál megértőbb és elfogadóbb csillagjegyet. Ő az, aki senkivel szemben sem támaszt különösebb elvárásokat, nincsenek teljesíthetetlen követelései, ő pedig igyekszik mindenkinek azt nyújtani, amire vágyik. Rendkívül könnyen alkalmazkodik, az sincs ellenére, ha mások miatt háttérbe kell szorítania saját elképzeléseit vagy érdekeit. Egyáltalán nem birtokoló típus, és a többiek korlátozása sem jellemző rá. Eszében sincs gátolni az önállóságodat, leszólni az álmaidat vagy csorbítani a szabadságodat. Sőt!

2. A Halak kihozza belőled a maximumot

A Halak határtalan kreativitása, fantáziája és egyedülálló művészi érzéke rendkívül inspirálóan hat a körülötte élők alkotókedvére is. Igazán nagy pozitívum, hogy a Halak mellett a zárkózottabb, visszafogottabb emberek is megnyílnak, feloldódnak, és érzelmi biztonságra találnak. Azonnal ott terem, amikor meghallja, hogy bajban vagy, és amit csak tud, megtesz érted. Sokakkal ellentétben ő sosem strigulázza, hányszor húzott ki a pácból, egyszerűen őszinte jószívűségből segít neked.

3. A Halaknak fontos, amit gondolsz

Mivel a Halak sokszor határozatlan, nem mindig tudja, mi lenne a helyes döntés egy-egy kritikus helyzetben. Igazán hálás érte, ha ilyenkor a segítségére sietsz, ha mással nem is, legalább egy tartalmas beszélgetéssel. A Halak igazi lelkizős típus, fontos neki, hogy mit gondolnak a körülötte élők, ezért ő valóban kíváncsi a véleményedre, tanácsaidat pedig nem engedi el csak úgy a füle mellett, hanem megfogadja. Ugye, nem véletlenül ő a legnagyszerűbb barát…

(via dichesegnosei.it)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top