Napi kínai horoszkóp szeptember 11.: Minden feladat megoldható

NLCafé | 2018. Szeptember 11.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Valójában minden feladat megoldható. Senkire sem szab az élet nagyobb zakót, mint amit képes elviselni. Minden feladatra megtalálhatod a megoldást, minden feladat annyit követel tőled, amennyit elbírsz. A kínai horoszkóp bölcs gondolataiból megtudhatod, milyen megoldandó feladatot szabott most rád az élet.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Minden feladatot meg tudsz oldani (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Pozitív változások történnek velem. Jó dolgok történnek, mert jó dolgokra összpontosítok. Feladatom, hogy pozitívan érezzek, gondolkodjak és cselekedjek. Ez visz előre, ez a célom. 

A Bivaly

Lelkesen őrzöm egészségem. Vigyázok magamra, vigyázok az egészségemre. Tudatosan figyelek a testem szükségleteire, tudatosan figyelek magamra. Mindent megteszek magamért, az egészségemért.

A Tigris

A pénznek akkor van értelme, ha elköltöm. Szívesen költöm el a pénzem. Minden van annyi pénzem, amennyire szükségem van. Befogadom a pénzt és szívesen adom tovább. Áramoltatom a pénzenergiát.

A Nyúl

A szerelem velem van. A szerelem mindig velem van, amikor csak szeretném. Szeretek és engem is szeretnek. Megérdemlem az igaz szerelmet. A feladatom a szerelem és a tartós párkapcsolat. Megoldom.

A Sárkány

Értékes vagyok. Fontos ember vagyok. Ismerem és használom az értékeimet. Tehetségemmel jutok előre. Tudom, hogy fontos és értékes ember vagyok. Csak ez számít, csak ez a fontos.

A Kígyó

A boldogság a természetes állapotom. Mindig boldognak érzem magam. A boldogság a lelkemből fakad. Árad belőlem a boldogság érzése. Feladatom, hogy felismerem, a boldogság bennem van.

A Ló

Egész vagyok és tökéletes. Úgy vagyok jó, ahogy vagyok. Elfogadom és szeretem magamat. Mások is elfogadnak és szeretnek. Feladatom, hogy szeressem, és elfogadjam magamat.

A Kecske

Mindenhonnan pénz áramlik hozzám. Nyitott vagyok a pénzenergiára. Nyitott vagyok a pénzre. Bárhonnan és bármikor pénzt szerezhetek. Szabad utat engedek a bőségnek, a pénznek. Ez a feladatom.

A Majom

Mindenkiben meglátom a szeretetet. Mindenkiben látom a jót, a pozitív tulajdonságot. Jól kijövök a többiekkel. A jóra törekszem. Példámmal másokból is kihozom a legjobbat.

A Kakas

Minden feladat megoldható. Minden feladatnak van értelme. Minden feladatból tanulok. Minden feladatot képes vagyok megoldani. A feladatok megoldásra visz előre a céljaim felé. 

A Kutya

Megérdemlem a harmóniát. Megérdemlem, hogy harmóniában, boldogságban éljek. Törekszem a harmóniára, törekszem a boldogságra. Harmóniát adok, harmóniát kapok cserébe.

A Disznó

Bátorságra cserélem a félelmet. Elengedem a félelmeket, elengedem a negatív érzéseket. Bátor vagyok és határozott. Pozitívan gondolkodom. Bármilyen feladatok meg tudok oldani.