Napi kínai horoszkóp szeptember 12.: Életed forgatókönyvét te írod

NLCafé | 2018. Szeptember 12.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Életed forgatókönyvét te magad írod. Te döntesz, te taposod az ösvényeket, amerre haladsz. Neked kell tudnod az utat még akkor is, amikor úgy érzed, eltévedtél és nem találod a kijáratot. A kínai horoszkóp bölcs gondolatai és tanácsai segíthetnek, hogy happy enddel végződjön a történeted.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Életed forgatókönyvét te magad írod (Thinkstockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Ideális párom szeret és elfogad. Ideális párommal élek együtt. Elfogadom magamat, elfogadom a páromat, ő is elfogad engem. Életem forgatókönyvében ideális párommal élek. Valóságomban ugyanezt teremtem. 

A Bivaly

A munkámban kifejezem önmagamat. Szeretem a munkámat, szeretettel végzem a munkámat. A legjobban végzem a feladatokat, a legtöbbet hozok ki magamból és a munkámból.

A Tigris

Tudom, mi a harmónia titka. Megfejtem a harmónia titkát. A harmóniát önmagamban keresem. Életem forgatókönyve a harmóniáról szól. Harmóniában élek önmagammal, harmóniában élek a környezetemmel.

A Nyúl

Növekszik bennem a szeretet. Napról napra egyre jobban szeretek. Tudom, mi a szeretet, és a szerint élek. Életem forgatókönyvében fontos szerep jut a szeretetnek. Önmagamnak adom a főszerepet.

A Sárkány

Az életem forgatókönyvét én írom. Én döntök a sorsomról. Életem forgatókönyve szerint élem az életemet. A legjobbat, a tőlem telhető legjobbat adom magamnak. A sorsom szerint élem az életemet.

A Kígyó

Mindennap kimondom: szeretlek. Szeretem magamat, szeretem a környezetemben élőket. Könnyedén kifejezem a szeretetemet. Életem forgatókönyvében a szeretet a bűvös szó.

A Ló

Örömmel végzem el a munkám. Szeretem a munkámat, szeretem, amit csinálok. Életem forgatókönyvében izgalmas feladatok szerepelnek. Sikeres vagyok a munkámban, sikeres vagyok az életemben.

A Kecske

Kényelmes életet élek. Mindenem megvan, amire vágyom. Életem forgatókönyvében kényelmes életet írtam magamnak. Megteremtem magamnak a kényelmes életet. Megérdemlem a kényelmet.

A Majom

Egészséget és gyógyulást vonzok magamhoz. Minden nap teszek az egészségemért, minden nap gyógyulok. Életem regényében egészséges és kiegyensúlyozott vagyok. Megteremtem magamnak az egészséget.

A Kakas

Pénzből mindig van elég. Bőségben élek. Magamhoz vonzom a pénzt. Utat engedek a pénzenergiának. Életem forgatókönyvében bőven van pénzem. Szeretem a pénzt, a pénz is szeret engem.

A Kutya

Szeretem magamat, szeretem az életet. Jól érzem magam a bőrömben, jól érzem magamat az életemben. Életem forgatókönyvében minden rendben van. Jól élek és szeretek. Ez a legfontosabb.

A Disznó

Hibáimat szeretettel kijavítom. Hibáimat elfogadom. Hibázni lehet, a hibák kijavíthatók. Mindig tanulok a hibákból. Megbocsátom magamnak, amikor hibázom.