Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy ritkán tartja be a szavát

Egyik ember megbízhatóbb, mint a másik, és ennek semmi köze a rosszindulathoz, vagy éppenséggel a hanyagsághoz. A személyiségből is fakad, ki mennyire képes magát tartani az ígéreteihez, ki mennyire mondható szavahihetőnek. Ez a négy csillagjegy nem akar bántani, amikor nem tartja be az ígéretét. A horoszkópból kiderül, vajon miért viselkednek így.

A Rák

A Rák hangulata olyan gyorsan változik, hogy gyakran maga sem képes azt követni. Ezért nem a rosszindulat vezérli, amikor az ellenkezőjét teszi, mint amit korábban megígért – egyszerűen az adott pillanatban már mást érez helyesnek.

A Mérleg

A Mérleget gyakran a döntésképtelenség sodorja olyan helyzetekbe, hogy túlvállalja magát. Nemet mondani pedig szinte nem is tud. Az is megesik vele, hogy túl sok ötletben látja meg a nagy lehetőséget. Az viszont biztos, hogy az előbbi esetek vezetnek nála a teljesíthetetlen ígéretekhez. 

A Vízöntő

A Vízöntő önfeláldozó alkat, de épp azért omlik össze, mert ő is hajlamos túlvállalni magát. Gyakran a saját igényeit is annyira semmibe veszi, hogy végül az idegösszeomlás szélére kerül, és innen persze már képtelen teljesíteni, amire korábban vállalkozott.

A Halak

A Halak nem a megbízhatóság szobra. Előfordul, hogy visszavonul a saját kis világába, ahol megfeledkezik minden hétköznapi teendőről, és teljesen lekapcsolódik a körülötte lévő világról. Ezért nála egyáltalán nem meglepő, ha teljességgel kimegy a fejéből, amit korábban megígért.

szavahihető csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem biztos, hogy betartják az ígéretüket (Thinkstockphotos)

bustle

Címlap

top