Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek félelmet keltenek a többiekben

Akadnak emberek, akiknek a puszta jelenléte is félelmet kelthet a többiekben, ugyanakkor tiszteletet is ébresztenek. Ezek a csillagjegyek hajlamosak lehetnek minderre nemcsak a kisugárzásuk, a tulajdonságaik miatt is. Időnként jobb lehet megtartani velük a kellő távolságot. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

A Kos kiszámíthatatlan és magabiztos

kos csillagjegyek félelem horoszkópA Kos minden versenyhelyzetben előnnyel indul. Határozott fellépésével, magbiztosságával könnyen megijeszti az ellenfeleket. Hajlamos lehet a kiszámíthatatlanságra is, a hangulata meglehetősen ingatag, az egyik pillanatban még békés, a másikban pedig szó szerint felrobban.

A Bika bosszúéhes

Ezek a csillagjegyek félelmet keltenek a többiekbenA Bika türelme végtelennek tűnik. Empatikus és elnéző – egy darabig. Ám amikor a többiek átlépik nála azt a bizonyos határvonalat, nem erőssége a megbocsátás. Évekig képes rágódni a sérelmein, sőt bosszúja miatt joggal félhetnek és tarthatnak tőle az emberek.

A Bak nem ismeri a kifogásokat

bak csillagjegyek félelem horoszkópA Bak főnökkel nem mindenkor rózsás az élet. Mivel ő maga elképesztően teherbíró és szorgalmas, pontosan ugyanezt várja el a beosztottaktól is. Nem bizonyul túlzottan megértőnek a nála gyengébbekkel, úgy gondolja, ha ő képes a maximumot nyújtani, ezt a többieknek is tudniuk kell. 

Az Oroszlán uralkodik

oroszlán csillagjegyek félelem horoszkópAz Oroszlán már a puszta megjelenésével is félelmet kelthet a többiekben. Sokan egy bemutatkozást is rettentő élménynek élhetnek meg vele. Ezt az érzést csak tovább táplálja, hogy az Oroszlán kifejezetten élvezi a hatalmi pozíciót, hiszen nagyon is simogatja az egóját, amikor ilyen erőteljesen hat a környezetére.

félelem csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek félelmet kelthetnek a többiekben (Thinkstockphotos)

boldsky

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top