Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy alig várja, hogy a Mikulás bőrébe bújjon

Mindenki mást szeret az adventben. Ezek a csillagjegyek például jobban várják a december 6-át, mint a karácsonyt, hiszen imádnak trükkös meglepetésekkel örömet szerezni a szeretteiknek. Vajon a párod is magára ölti a Mikulás-jelmezt? Ma éjjel kiderülhet, hiszen jön a Mikulás! Különleges horoszkóp következik...

A Bika

mikulás horoszkóp bika csillagjegyMindenki tudja, hogy a Bika ízlése kifogástalan – ahogyan mindezzel természetesen ő maga is tisztában van. Erőfeszítések nélkül választja ki Mikulásra a tökéletes ajándékot. Minden évben briliáns ötletekkel rukkol elő, imádja, amikor meglepheti az ismerősöket, a szeretteit. Mikulás éjjelén, könnyen lehet, épp ő kopogtat be…

mikulás horoszkóp csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek szívesen lennének Mikulások (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán

mikulás horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Oroszlánnak híresen nagy szíve van, akit boldoggá tesz, amikor mosolyt csalhat a többiek arcára. Ezért is kedveli annyira a meglepetéseket, főleg azok játékos fajtáit. Szinte biztos, hogy akit ő Mikulás napján meglep, előtte alaposan megvicceli valamivel. Mégsem lehet rá haragudni, hiszen hatalmas szeretettel teszi.

A Mérleg

mikulás horoszkóp mérleg csillagjegyA Mérlegnek sem kell megfeszülnie az ajándékvásárlást illetően, legalább olyan természetes a szépség- és stílusérzéke, mint a Bikának. De amiért a legjobban szeretne a Mikulás bőrébe bújni, az a titkolózás: pókerarcban profi, és nagyon élvezi a meglepetés megtervezését is. Azt talán még jobban, amikor szerettei boldogságát láthatja.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top