Horoszkóp

Bámulatosan sikeres, akinek ezzel a betűvel kezdődik a neve

Nem véletlenül tartja a mondás, hogy a név kötelez! Nevedet sem véletlenül kapod, sőt nagyon is erősen befolyásolja a személyiséget. A számmisztika szerint neved kezdőbetűjéből kiolvasható, mennyire leszel sikeres a munkádban, a szerelmi életedben. Nos, ha keresztneved első betűje ez a bizonyos betű, akkor különösen sikeres élet vár rád...

A számmisztika szerint, akinek keresztneve S-sel kezdődik, különösen szerencsésnek és sikeresnek érezheti magát az életében. Milyen érdekes, hogy ennek a két szónak is pontosan ez az első betűje… Nos, úgy tűnik, igazán elégedettnek érezheted magadat, hiszen mind a munkádban, mind a szerelmi életedben, a házasságodban megtalálhatod, amire vagy akire valóban vágyakozol. Nem mellesleg nagyon pozitív tulajdonságokkal is rendelkezel. Szóval, ha Sándor, Sára, Sebestyén, Szilárd, Szilvia, Szilveszter – vagy sorolhatnák még hosszasan – a keresztneved, mondhatni a kiváltságosok közé tartozol.

1. Barátságos a személyiséged

S-betűsként született társasági lény lehetsz. Nyitott vagy másokra, a világra, szereted a forgást, a nyüzsgést, téged szinte feltölt, amikor emberek között lehetsz, amikor ismerkedhetsz, új élményeket gyűjthetsz. Nagyon szereted, hogy minél többen ismernek, és persze szeretnek téged.

2. Karizmatikus és feltűnő típus vagy

S-betűsként rólad elmondható, nem bánod, amikor rád irányul a figyelem. Mindezt pedig játszi könnyedséggel el is éred, hiszen vonzó megjelenésednek, magnetikus kisugárzásodnak köszönhetően könnyen felfigyelnek rád a többiek. Nagy a szíved, kedves és figyelmes vagy másokkal, nem véletlenül szeretnek a közeledben lenni a többiek.

kezdőbetű számmisztika sikeres élet

Sikerre számíthatsz, ha S-sel kezdődik a keresztneved (Thinkstockphotos)

3. Szorgalmas és ambiciózus vagy

S-betűsként te egészen biztosan nagyon komolyan veszed a munkádat, a rád bízott feladatokat. Szinte biztosan nagyra törő célokat tűztél magad elé, amelyeket rendre meg is valósítasz. Amikor az élet úgy kívánja, a komfortzónád határait is átléped. Minden tőled telhetőt megteszel, ha ez az ára, hogy valóra válthasd az álmaidat.

4. Elhivatott és meggyőző a típusod

Ami még vonzóbbá tesz téged, talán a különleges szónoki és kommunikációs képességed. Nagyszerűen bánsz a szavakkal írásban és szóban egyaránt, mondandódból mindenkor érezhető az elszántság, az elhivatottság és persze az őszinteség. Amibe belefogsz, azt a feladatot szívvel, lélekkel végzed.

5. Gyorsan, könnyen tanulsz

Akár sportról, akár matekról, netán történelemről essen szó, S-betűsként te biztosan az iskolában is az éltanulók közé tartoztál. Gyorsan és könnyedén sajátítod el új ismereteket. Ha valamiben nem tűnsz ki igazán az csak azért történhet meg, mert nem különösebben érdekel a téma vagy az adott terület. Valójában sosem fejezed be a tanulást, egész életedben fejleszted a tudásodat, az ismereteidet. A számmisztika szerint nem véletlenül vagy sikeres az életedben…

boldsky

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top