Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp: így segítenek az angyalok 2019-ben

Az angyalok 2019-ben is támogatnak és segítenek téged. Az év első angyalhoroszkópjából azt is megtudhatod, milyen angyali segítségre számíthatsz. Ugye, az új évben is élsz a különleges lehetőséggel?

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyAriel arkangyal segít neked megteremteni a 2019-es évedet olyan jóra, amilyen jóra csak szeretnéd. Ez azonban azzal jár, hogy pontosan tudnod kell, mit szeretnél elérni, megtapasztalni, megvalósítani, megalkotni. Ariel arkangyal a héten segít felismerned az új céljaidat.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyAzraelon arkangyal segít lezárnod a 2018-as évet, és abban is támogat, hogy semmit se hozz magaddal ebből az évből, amit nem akarsz továbbvinni. Egyszerűen csak mondd el Azrael arkangyalnak, melyek azok a folyamatok, események, helyzetek, amelyeket nem szeretnél már 2019-ben megtapasztalni.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegyRafael arkangyal a gyógyítás angyala abban segít neked, hogy az új évet a lehető legegészségesebben kezdhesd. Könnyen lehet, ez a hét, hónap, vagy akár az egész év a gyógyulásod időszaka lesz. Az az időszak, amikor végre visszatérhetsz a számodra ideális egészségi állapotba, testileg és lelkileg egyaránt.

heti angyalhoroszkóp 2019. január 2-8.

Az angyalok 2019-ben is támogatnak téged (Thinkstockphotos)

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegyMetatron arkangyal segít, hogy ez az év igazán lendületesen indulhasson a számodra, és minden a legnagyobb energiával történjen. Metatron arkangyal segít neked abban, hogy most legyen erőd ahhoz is, amihez máskor nem szokott erőd lenni, és azt is vidáman tedd meg, amit máskor nem tudsz megtenni.

Oroszlán

angyali segítség oroszlán csillagjegy angyalhoroszkópGábriel arkangyal az az angyal, aki az új tervek, új projektek megszületését is támogatja. Ő az az arkangyal, aki segít neked abban, hogy 2019-ben teljesen új projektjeid és új céljaid induljanak el. Ő az az arkangyal, aki segít neked az új évet eredményessé és csodássá tenni.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegyJeremiel arkangyal nem hagyja, hogy megrettenj egy-egy feladat előtt. Talán úgy érzed, hogy most túl sok neked az, ami rád vár (a héten, a hónapban, vagy az évben), és abban segít neked, hogy pontosan lásd, mit milyen sorrendben érdemes megtenned. Pontosan látnod kell, melyek a megfelelő lépések a számodra.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegyHaniel arkangyal segít abban, hogy a lehető legsimábban kezdj bele egy új szokásba az év első hetében. Érdemes Haniel arkangyallal megbeszélned, hogy segítsen letenni egy régi szokásodat, és segítsen felvenni egy újat. Egy olyat, amely egyszerre segít neked és épít téged.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyRaguel arkangyal segít békét kötnöd a munkahelyeden valakivel, akivel eddig sok harcotok volt együtt. Azért érdemes a harc helyett a békét választanod, mert így mindketten eredményesebbek lesztek, ez pedig több pénzt jelent mindkettőtöknek. A közös béke közös eredményekhez vezet.

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegyZsofiel arkangyal segít megtalálnod a megfelelő megoldást egy olyan helyzetben, amelyben már csak a negatívumot láttad, és amelyben már azt hitted, nincs mit tenni. Zsofiel arkangyal megmutatja neked, hogy nemcsak az érhető el, amire vágysz, de valami annál sokkal jobb is.

Különleges év lesz 2019 (Thinkstockphotos)

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegySámuel arkangyal segít megkeresi azt, ami vagy aki hiányzik az életedből. Sámuel arkangyal segítségével rátalálhatsz arra, amit keresel. Ez azért fontos információ a számodra, mert, ha igénybe veszed Sámuel arkangyal segítségét, biztos lehetsz benne, hogy megtalálod, ami már az év első hetében kell neked.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyZadkiel arkangyal segít visszaemlékezned a gyermekkori álmaidra, céljaidra, vágyaidra. Azokra az álmokra, amelyek még akkor születtek benned, amikor még sokkal jobban sejtetted és érezted, hogy mi dolgod itt a földön. Zadkiel arkangyal segít neked az idén megvalósítani a lélekfeladatod következő lépését.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegySandalfon arkangyal segít meghallanod a lelked szavában az életöröm dalát. Talán nem az életöröm az a fogalom, amellyel azonosítod magad, de ezen a héten érdemes hagynod, hogy Sandalfon arkangyal megmutassa neked, milyen vidám, boldog és felszabadult lehet az életed, ha követed a vezettetést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top