Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. március 11-17.: Felemás hét, felemás hosszú hétvége

Felemásnak érezheted ezt a rövidebb hetet. Egyrészről a március 15-i ünnepnek köszönhetően háromnapos hosszú hétvégén pihenhetsz, ugyanakkor a csillagok valamelyest kedvetlenné tehetnek. Csodás és kevésbé kellemes fényszögek is lesznek az égbolton. Íme minden, amit erre a hétre ígér a horoszkóp.

KOS

kos heti horoszkópA március 15-i hosszú hétvége vár rád. Szerencsére egész héten a föld elemi energia dominál, amely kitartóvá, hatékonnyá tesz, és segít a koncentrálásban. Ehhez szerdán csatlakozik a levegő elemi energia, amely a kommunikációt is támogatja. Szóval beszélj, kérdezz, mondd ki, hogy te mit tartasz értékállónak! A hosszú hétvége már a víz elemi energia jegyében telik. A vizes jegyekben járó bolygók (Halak Nap, Merkúr, Neptunusz, Rák Hold) érzelgőssé tehetnek téged és másokat. Könnyen elsírhatod magad.

BIKA

bika heti horoszkópEnnél jobban nem is indulhatna a heted. Nemcsak azért lesz kedvedre való, mert a hosszú hétvége vár rád, hanem azért is, mert hétfőn, kedden és csütörtökön szuper fényszögek lesznek az égen, amelyek a te szempontodból a legszuperebb konstellációk. Végre minden a terveid szerint halad. Ilyen jókedvűen indulsz neki a hosszú hétvégének, amely a vizes jegyekben járó bolygók szerint a szokottnál szentimentálisabbnak ígérkezik. Ne ijedj meg az érzelmektől. A vasárnap a családi programnak kedvez.

IKREK

ikrek heti horoszkópNem leszel túl lelkes hétfőn. A Bika Hold és Mars miatt elnehezültnek és álmosnak érzed magad. Szerdára valósággal kicserélődsz egy szuper Ikrek Hold – Vízöntő Vénusz fényszög szerint. Viszont a csütörtököd elég rázósnak látszik: két kellemetlen fényszög (Nap–Jupiter, Hold–Jupiter) lesz az égen, amelyek konfliktus veszélyt szimbolizálnak. Lehetőleg kerülj minden feszült szituációt! A hosszú hétvégi vizes túlsúly (Halak Nap, Merkúr, Neptunusz, Rák Hold) következtében te is szentimentálissá válhatsz.

heti horoszkóp 2019. március 11-17.

Felemás érzéseket élnek meg ezen a héten a csillagjegyek (iStock)

RÁK

rák heti horoszkópKellemetlen kettősség frusztrálhat a hosszú hétvége miatt: már a hét elejétől várod, mégis lesz benned némi idegesség ezzel kapcsolatosan. Talán azért, mert ismét szeretnél mindenki kedvére tenni, miközben kis lazításra is vágysz. A hosszú hétvége első napján, pénteken békére talál a lelked egy Nap–Merkúr-együttállásnak köszönhetően, de szombaton két feszült (Hold–Szaturnusz, Hold–Plútó) és három remek fényszög (Hold–Neptunusz, Hold–Merkúr, Nap–Hold) felemássá teszi a hosszú hétvégédet.

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópVégre a hét elején megkapod azt az elismerést, amely érik már egy ideje. A teljesítményedet értékelni fogja a főnököd és a kollégáid is. De ne számíts vörös szőnyegre és pezsgőre! Ha hoznak neked egy szelet csokit, lásd meg a gesztusban az elismerést. Ezek után is folytatnod kell a szorgalmas munkát a föld jegyben járó bolygók szerint. A hosszú hétvégéd elég fáradtan indul a vizes jegyekben járó bolygók tükrében, majd vasárnap nyered vissza a vitalitásodat az Oroszlán Holdnak köszönhetően.

SZŰZ

szűz heti horoszkópVisszavonhatatlanul itt a tavasz, egyre hosszabbak a nappalok, és te egyre jobb passzban vagy. Nemcsak a hosszú hétvége miatt leszel lelkes a héten, hanem a föld elemi energia dominanciája miatt is. Hétfőn, kedden és csütörtökön szuper fényszögek lesznek az égen, amelyek békéssé, kiegyensúlyozottá és hatékonnyá tesznek téged. A hosszú hétvégén annyian akarnak veled találkozni, hogy sorba kéne állniuk. Nem kell mindenkinek megfelelned, mondhatsz nemet, átteheted későbbre a találkákat. Legalább vasárnap pihenned kellene…

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópSajnos hétfőn ingerelhet, hogy úgy érzed, a rövid munkahét nem lesz elég a feladataidra. Majd kedd délutántól nyugszol meg, és szerdán már nem látod reménytelennek az egészet. Csütörtökön legyél óvatos, mert egy Hold–Jupiter-szembenállás balesetveszélyt mutat! Ne idegeskedj, biztos lehetsz benne, a hosszú hétvége előtt tömeg lesz az utakon és a boltokban is. A hosszú hétvégén jusson időd a szeretteidre is. Mindegy, mit csináltok, csak csináljátok együtt – javasolja a Rák Hold.

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópItt a tavasz. Nem lesz könnyű a munkádra koncentrálnod, mert a szerelem eltereli a figyelmedet, ami normális, csak ne vegyék észre a munkatársaid. A hét közepén kicsit javul a helyzet. Csütörtökön észnél kell lenned, a hosszú hétvége miatt túlköltekezésre leszel hajlamos egy Hold–Jupiter-szembenállás szerint. Ne verd magad felesleges kiadásokba. A hosszú hétvége kedvedre való és szívmelengető lesz, de szombaton két bolygószembenállás (Hold–Szaturnusz, Hold–Plútó) balesetveszélyt jelez.

NYILAS

nyilas heti horoszkópA hét elején a föld dominancia miatt hatékony leszel, ami pont jókor jön, hiszen rövid a munkahét. Szokatlanul jól tudsz koncentrálni, és remek ütemben haladsz a munkáddal. Csak csütörtökön kell kitérned egy kellemetlen ember provokációja elől. Egy Hold–Jupiter-szembenállás szerint irritálhat téged, hogy összevissza beszél, de hát láttál már ilyet. A hosszú hétvégén kicsit visszatér a gyerekkorod. Menj el azokra a helyekre, ahova anno kirándulni jártál. Vasárnap fellelkesít a tüzes Oroszlán Hold.

heti horoszkóp 2019. március 11-17.

Kettősség jellemzi a hetet, és kettősség jellemzi a hosszú hétvégét is (iStock)

BAK

bak heti horoszkópJól indul a heted a föld energiák dominanciája miatt. Hétfőn Hold–Szaturnusz-, kedden Hold–Plútó-, csütörtökön Mars–Szaturnusz-fényszögek erősítenek abban, hogy minden rendben van az életedben. Ezek hatékonnyá és kiegyensúlyozottá tesznek téged. Ezáltal négy nap alatt lazán elvégzed öt nap munkáját. Most már jöhet a hosszú hétvége, ami viszont igencsak érzelgősnek látszik: téged se kerül el a szerelem. Ha van párod, miatta, ha még nincs, egy találkozás miatt tapasztalhatod meg a pezsdítő tavaszt. Ne bánd, engedj az érzéseknek.

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópNe ijedj meg, ha a hét elején egyik rokonod okoz fejtörést. Sajnos elvonhat a munkádtól, és csak kedd délután nyugszol meg. Innentől könnyebben tudsz a feladataidra koncentrálni. A hét közepén kommunikálj – javasolja az Ikrek Hold. Mondd ki, mire lenne szükséged! Meg fogsz lepődni, milyen sokan és milyen szívesen segítenek majd neked. A hosszú hétvégére számos terved van. A három napba sok minden belefér, de nem minden, vasárnap jusson időd a szerelemre! Az Oroszlán Hold szerint izgalmas randid lesz, lehet.

HALAK

halak heti horoszkópHiába beszél valaki lassan, vontatottan, oda kell figyelned rá a hét elején. Lehet, hogy nehézkesen mondja ki a számodra fontos információt. Szerdától a családi ügyek fontosabbak lesznek a munkánál, amit ügyesen titkolnod kéne a munkahelyeden, nehogy baj legyen belőle! A hosszú hétvégét imádni fogod, mert víz elemi energiák dominálnak. Ez a hosszú hétvége a kedvenced lesz: szombaton tripla szuper fényszög (Hold–Neptunusz, Hold–Merkúr, Nap–Hold) lesz az égen, amitől úgy érzed, nagyon is szeretve vagy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top