Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

Ezt a csillagjegyet a legnehezebb megérteni

Ezt a csillagjegyet nagyon nehéz megérteni. Könnyen lehet, azért, mert ő még magát sem érti igazán. Annak ellenére, hogy nagyon kedves, aki tele van szeretettel, időnként nem könnyű őt hova tenni. Lehet, te is ebben a jegyben születtél?

Már önmagában azért sem egyszerű ezt a csillagjegyet megérteni, mert hajlamos a kemény páncélja mögé bújni, valósággal falakat húz önmaga és a környezete közé. Pedig a vastag héj mögött valódi mélyen érző és igaz lélek lakozik. Nagyon érzékeny és sebezhető, ezzel a módszerrel próbálja – kisebb-nagyobb sikerrel – megvédeni magát a csalódásoktól.

A Rák jegyet a legnehezebb megérteni

Igen. A Rák az egyik legérzelmesebb és legérzékenyebb csillagjegy. Mindent érez, ami a környezetében történik, ő az apró energiahullámokat is érzi a bőrén, a lelkében. Szinte folyamatosan tele van a feje bonyolultabbnál bonyolultabb gondolatokkal, így az sem csoda, hogy az életét, a baráti és párkapcsolatát is hajlamos nagyon bonyolultnak látni.

A kritikákat könnyen a szívére veszi, ahogyan az is túlzottan érzékenyen érinti, amikor valaki – látszólag ok nélkül – semmibe veszi őt. Ilyenkor önmagát gyötri, magában keresi a hibákat, és önmagát okolja a hiányosságaiért. Arra nem is gondol, hogy a másik ember sem tökéletes, és talán ő téved. Sokszor felteszi magának a kérdést: vajon mit tettem, hogy ezt érdemlem? A Rák valóban jóval többet érdemelne, ha képes lenne észrevenni és elfogadni az élet ajándékait.

rák csillagjegy horoszkóp megértés

A Rák jegyet nem könnyű megérteni (iStock)

A Rák hangulatváltozásait nem könnyű megérteni

A Rák hangulata szinte folyamatosan változik. Vele megesik, hogy az egyik percben még ki tudna bújni örömében a bőréből, a következőben meg teljességgel lelombozódik. Utóbbi esetén sötét gondolatok gyötrik. Ő nagyon sokszor úgy érzi, a világ képtelen megérteni. Ilyenkor zárkózik magába, és ilyenkor rombolja önmagát, a lelkét a leginkább. És éppen ez a bezárkózás teszi a Rák jegyet elérhetetlenné. Emiatt nagyon nehéz őt megérteni. Párjának sem mondja el, mi bántja igazán, ami a párkapcsolatára is erőteljesen kihat, sajnos nem a legjobb irányban.

A Rák a legcsodásabb barát és társ

Bizton állítható, a Rák az egyik legnagyszerűbb barát és társ. Hűséges, kitartó, rendkívül odaadó és figyelmes. Éppen ezekbe a tulajdonságokba kellene kapaszkodnia, amikor elöntik őt a negatív érzelmek. Jóval kiszámíthatóbb, magabiztosabb és harmonikusabb lehetne. 

(via horoscope daily)

Címlap

top