Horoszkóp

Ezt a 6 csillagjegyet nagyon könnyű befolyásolni

Van, akit gyengesége vagy a határozatlansága miatt könnyű befolyásolni, másnál pedig inkább csak inspirálódásról van szó. Megnéztük, melyek azok a csillagjegyek, akik a leginkább hagyatkoznak a többiek véleményére. Te is köztük vagy?

1. Skorpió

befolyásolható csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió célja, hogy a legdivatosabbak között is a legdivatosabb legyen, ezért ha például divatról van szó, vakon képes követni a trendeket, függetlenül attól, hogy az a holmi mennyire előnyös, vagy éppen csöppet sem az. Bár egyébként domináns alkat, érdekes módon ez esetben még neki sem esik nehezére beállni a sorba.

2. Vízöntő

befolyásolható csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntőről meglepő, hogy felkerült a listára, hiszen mindenki nagy lázadónak és trendszetternek hiszi, akit nem lehet befolyásolni. De ő is inspirációkból él, ezért nála könnyen előfordulhat, hogy valaki más elképzelését annyira átgondolja és magáénak érzi, hogy aztán végül meggyőződése, hogy az eredetileg is saját gondolata volt.

3. Ikrek

befolyásolható csillagjegyek ikrek horoszkópA csapongó természetű Ikreknek muszáj, hogy valaki irányt mutasson, különben könnyen elveszne a fejében. Nem bízik eléggé az ösztöneiben, ezért ha nem hagyatkozna másokra, lehet, sosem sikerülne döntést hoznia. Mivel a logikus érveket elfogadja, valójában őt is könnyű befolyásolni.

befolyásolható csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek hallgatnak a többiek véleményére (iStock)

4. Mérleg

befolyásolható csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg döntésképtelen természete ahhoz vezethet, hogy egyáltalán nem bízik a saját döntéseiben. Vagy ha bízik is, nagyon hosszas gondolkodás után jut dűlőre. Éppen ezért neki sokkal egyszerűbb, ha a többséget követi, és arra szavaz, amire körülötte a legtöbben tették le a voksukat.

5. Rák

befolyásolható csillagjegyek rák horoszkópA Rák életére valójában nem is gyakorol negatív hatást, amikor befolyásolják őt a többiek. Inkább az inspiráció a találó kifejezés, hiszen nyitottsága okán szívesen fogad minden jó ötletet, javaslatot, amit másoktól hall, és szívesen építi be azokat a saját életébe. Aztán a végén ezekből a döntésekből profitálni is képes.

6. Halak

befolyásolható csillagjegyek halak horoszkópA Halak jegyet nem azért könnyű befolyásolni, mert annyira megbízik az emberekben, hanem mert önmagában még annyira sem bízik, mint másokban. Neki pontosan emiatt folyamatos visszaigazolásra van szüksége, hogy jól csinálja, amit csinál, vagy jól gondolja, amit gondol. Viszont időnként hajlamos lehet olyasmit is készpénznek venni, amit nem kéne.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top