Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem hisznek a horoszkópban

Néhány csillagjegy meglehetősen szkeptikus az asztrológiával, a horoszkópokkal szemben. Aztán igencsak kerekre nyílik a szemük, amikor szembesülnek a személyes horoszkópjuk elképesztő bölcsességével. Te sem hiszel a horoszkópokban? Akkor ez a cikk épp neked szól.

Vannak, akik azt sem tudják, milyen jegyben születtek. Aztán ott vannak azok, akik rutinszerűen lapozzák át a horoszkópot, és félmosollyal nyugtázzák, ha éppen bejött vagy nem jött be a napi jóslat. A következő csillagjegyek szinte egyáltalán nem hisznek a horoszkópokban. Persze ettől függetlenül még ők is gyakran olvassák az útmutatásokat.

Bika: Az asztrológia nem praktikus

bika horoszkóp csillagjegyek asztrológia nem hiszHa a Bika nem ismeri az asztrológiát, akkor elég nehezen fog hozzászokni. Lehet, úgy gondolja, a horoszkópja pontatlan, és ő egyébként sem az a tipikus Bika csillagjegy. Mert mégis milyen a tipikus Bika? Gyakorlatias és realista – az asztrológia pedig tele van árnyalatokkal, bizonyosság helyett lehetőségekkel, így tényleg nem biztos, hogy minden tulajdonság illik majd rá, amit olvas.

horoszkópok csillagjegyek asztrológia nem hisz

Ezek a csillagjegyek nem hisznek a horoszkópokban (iStock)

Ikrek: Nehezen köteleződik el egy meggyőződés mellett

ikrek horoszkóp csillagjegyek asztrológia nem hiszLesznek olyan napok, amikor a lelkes Ikrek teljesen beleássa magát az asztrológiába, máskor pedig cinikusan bírálja. Az Ikrek kettős személyisége folytán könnyen változtathatja a véleményét. S amiért nem igazán hisz a horoszkópokban, talán uralkodó bolygójának, a Merkúrnak is része van, hiszen az a kommunikáció mellett a logika bolygója, mely így a szkepticizmus felé hajtja.

Szűz: Bizonyítékra van szüksége

szűz horoszkóp csillagjegyek asztrológia nem hiszHa a Szűz aggódik, számára a tények, az elemzés, a részletek jelentenek segítséget. Lehet, felhúzza az orrát a „Milyen pizza illik hozzád a horoszkópod szerint?” típusú cikken, és ezért magát az asztrológiát is elveti. Számára egy gondolatrendszernek makulátlannak kell lennie, és ha van olyan része, amivel nem tud egyetérteni, az egészet valótlannak érzi. Nem is csoda, hiszen őt is Merkúr bolygó uralja.

Bak: Elveti, amit nem ért

bak horoszkóp csillagjegyek asztrológia nem hiszA Bak tiszteli a hagyományt, és szeret a hatalom pozíciójából megnyilvánulni. Ha nem érti az asztrológiát, a horoszkópokat, hajlamos azt feltételezni, hogy ez csak afféle gyerekes szórakozás. Ráadásul az is rosszul érinti őt, amikor úgy érzi, titokzatoskodó, visszafogott természetéről az asztrológia egyszerűen lerántja a leplet.

(via Elite Daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top