Horoszkóp

Meglepően sokat árul el rólad, hogy a hét melyik napján születtél

Gondoltad volna, mennyi mindent elárul rólad a születésed napja? Vajon a hét melyik napján születtél, és milyen különleges információkat mesél a személyiségedről, a sorsodról? Kihagyhatatlan részletek következnek. Felismered magad?

A hét minden egyes napjához kapcsolható egy-egy bolygó. Ez a bolygó nagyon sokat árul el rólad, a személyiségedről és persze a sorsodról is. Hogy mi mindent, azt máris elolvashatod. Ha nem tudod, a hét melyik napján születtél, számold ki a kalkulátor segítségével.

Hétfőn születtél

Hétfő a Hold napja. Amennyiben te is hétfőn születtél, erős látnoki képességeket kaptál a születésed pillanatában. A legtöbb hétfői gyermek rendkívül érzékeny és empatikus típus. Általában kedves, megértő és halk szavú. Könnyen lehet, nem alszol a legjobban, néha talán álmatlanságtól is szenvedhetsz. Érdemes a gyomrodra figyelned, mert érzékeny lehet. Aktuális hangulatod rányomja a bélyegét az emésztésedre. Gyógyító képességednek köszönhetően önmagadat és másokat is sikerrel kezelhetsz. Fejleszd és használd mindenképpen az adottságodat.

Gyógyító képességgel rendelkezel, ha hétfőn születtél (iStock)

Kedden születtél

A kedd a Mars bolygó napja. Nem véletlen, hogy erős akarattal rendelkezel, szenvedélyes típus vagy, nagyon könnyen lelkesedsz, ha ezen a napon születtél. Spontán módon cselekszel, és szereted, ha minden az akaratod szerint történik veled. Lelkedben valódi harcos rejlik, még akkor is, ha ez elsőre nem látszik rajtad. Fiatalon önfejű és meggondolatlan lehettél, idősebb korban egyre szívesebben hallgatod meg a többiek javaslatait is. Mindenképpen érdemes vigyázni magadra, hiszen sokszor máshol járnak a gondolataid, mint amit éppen teszel, ezért hajlamos lehetsz a balesetekre is. A mágiához jó érzékkel rendelkezel, de légy ebben is körültekintő és óvatos. Inkább a szelíd módszereket válaszd.

Jó érzéked van a mágiához, ha kedden születtél (iStock)

Szerdán születtél

A szerdát a Merkúr bolygó uralja. Ha te is szerdán születtél, nagyon kíváncsi természetű lehetsz, ugyanakkor őstehetségnek számítasz az üzleti életben, a kommunikációban. Minden érdekel, egész életedben tanulsz valami újat, fejleszted magadat, a tudásodat. Valójában bármikor új munkát kezdhetsz az életedben, mert bármilyen új információt, tudást könnyedén befogadsz és elsajátítasz, és nagyon jó is vagy abban, amihez igazán hiszel. Elégedett lehetsz önmagaddal, az életeddel. Született tehetséggel rendelkezel a telepátiához, az asztrális projekcióhoz, kivetítéshez.

A telepátia az erősséged, ha szerdán születtél (iStock)

Csütörtökön születtél

A csütörtök a Jupiter bolygóhoz kapcsolható, mely a nagy szerencse bolygója is. Rólad elmondható, hogy valóban szerencsés csillagzat alatt születtél. Erős az igazságérzeted, te már kisgyermekként is önálló voltál, és el tudtad dönteni, mi a legjobb neked. Könnyedén teremtesz kapcsolatokat, problémamegoldó képességednek köszönhetően az az akadályokat hárítani az utadból. Kifejezetten jól boldogulsz az életedben. Időnként fájóan őszinte lehetsz, amivel megbánthatsz másokat. Aki ismer, pontosan tudja, te mindenkor önmagadat adod.

Szerencsés csillagzat alatt születtél csütörtökön (iStock)

Pénteken születtél

A péntek a Vénusz bolygó napja. Ha pénteken születettél, természetes kisugárzásodnak köszönhetően bárkit könnyedén elbűvölsz. Tehetséges lehetsz a művészetekben, mindenkor a békére, harmóniára, szépségere törekszel. Valósággal bearanyozod a környezetedet. Nagyon kedves, szerethető és megértő ember vagy, a válladon bárki kisírhatja a bánatát. Mintha te lennél az összetört szívek gyógyítója. Amikor egyensúlyban érzed a lelkedet, valódi lelki békére találsz, akkor tudsz igazán másoknak és persze önmagadnak is segíteni.

Az összetört szívek gyógyítója vagy (iStcok)

Szombaton születtél

A szombathoz a Szaturnusz bolygó kapcsolódik. A Szaturnusz a boszorkányok bolygója is, órási erőt képvisel. Persze, a szabályok és a rend is hozzátartozik, ezért biztosan keményen és kitartóan dolgozol, valójában bármit elérhetsz és megvalósíthatsz az életedben. A céljaidat szinte biztosan mindenkor eléred. Türelmes és megbízható ember vagy, de talán kicsit anyagias is. Sőt, hajlamos lehetsz sanyargatni a testedet is. Hidd el, bármit valóra válthatsz, amit kimondasz, hiszen ezt a képességet hozod, de éppen ezért légy mindenkor valóban őszinte, hiszen azt teremted, amit mondasz.

Szavakkal teremtesz, ha szombaton születtél (istock)

Vasárnap születtél

A vasárnap a Naphoz kapcsolódik, ezért szinte bizonyosan nagylelkű, nagyon becsületes embernek ismernek téged a többiek. Szívesen ragyogsz, akár a Nap, kiemelkedően teljesítesz a sportban és a művészetekben egyaránt. Nemes lelkednek köszönhetően sokan kedvelned téged, szívesen segítesz másoknak, de el is várod, hogy megbecsüljenek és elismerjenek téged a többiek. Minden bizonnyal népszerű vagy, de csak nagyon kevés valóban közeli baráttal rendelkezel. Született képességednek köszönhetően bármilyen gyertyamágiával képes lehetsz varázsolni. Az óvatosság persze nem árt, hiszen a mágiával ártani is lehet, nemcsak segíteni.

Gyertyamágiával varázsolhatsz, ha vasárnap születtél (iStock)

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top