Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy mindenkit lenéz

Ezek a csillagjegyek a beszólás mesterei. Igencsak könnyedén szórják az ítéleteket, velük könnyen megesik, hogy magas lóról beszélnek a többiekkel. Vajon te is hajlamos vagy lenézni más embereket? A horoszkóp tükröt tart neked is.

Néha találkozhatunk olyan emberrel, aki egyszerűen mindenben és mindenkiben hibát talál, megállás nélkül ítélkezik, és bár kétségtelenül igazat mond, sokszor bántó, a környezete számára is zavaró a hozzáállása, a kritikája. Ez az öt csillagjegy hajlamos a leginkább – legalábbis rosszabb napjaikon – lenézni a többieket, és a kelleténél is erősebb hangot is adni a véleményüknek.

1. Mérleg

A diplomatikus Mérleg rossz napjain mindenkit átejt. Általában nem derül ki, hogy ő minden beszélgetésben tesztel, méricskél, mérlegel. És ha beszélgetőpartnere könnyűnek találtatik, nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem fogja tudni visszaszerezni a Mérleg róla alkotott jó véleményét. Persze akad, aki megfelel az amúgy igen magasra helyezett elvárásoknak.

2. Bika

A Bika úgy éli ki lázadó hajlamait, hogy könyörület és türelmi idő nélkül leszól mindenkit és mindent, aki és ami nem tetszik neki. Azért beszél magas lóról, mert senki nem gondolta, hogy képes rá, mert senki nem nézte ki belőle, hogy ennyire karakán a véleménye.

Ezek a csillagjegyek hajlamosak lenézni a többieket (iStock)

3. Oroszlán

Lássuk be, az Oroszlán tényleg azt hiszi, ő a világ uralkodója. A természetéből adódóan hajlamos előkelőbbnek, többnek gondolni magát másoknál, ráadásul elvárja, hogy mindenki egyetértsen vele. Ha nem így tesznek, pillanatok alatt lemossa őket. Magas lóról beszél, és arra számít, hogy hódító tábornokként majd elfogadják őt a többiek.

4. Kos

Szerencsére mindig akad egy Kos, aki a neurotikus és narcisztikus viselkedés bármelyik árnyalatát be tudja mutatni. Már-már a sznobériával határos az ítélkező hajlama, de mindezt csak azért teszi, hogy megóvja magát a világ csúfságától. Mindig a tökéletes helyzeteket és embereket választja, ami miatt viszont hamar egyedül találhatja magát.

5. Rák

A Rák örömmel játssza a jogos népharag hangját. Ettől érzékenynek és karizmatikusnak tűnik, és az egész közösség haragjával csaphat le az „ellenségre”. Legjobban azonban az ezt követő éljenzést szereti. Ha valakire nincs szüksége, vele egyáltalán nem türelmes, sőt könnyen át is gázol rajta.

(Your Tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top