Horoszkóp

5 csillagjegy, akik megbocsátják a megcsalást

Ezek a jegyek több, mint valószínű megbocsátják a párjuknak még azt is, ha az éppenséggel félrelépett!

Ikrek

Az Iker jegyűek mindig az érem két oldalát nézik. Úgy gondolják, attól, hogy a partnerük hűtlen volt a múltban, még nem azt jelenti, hogy az lesz a jövőben!

Mérleg

A megcsalás bizonyos embereknél elegendő bizonyíték arra, hogy rossz döntést hoztak, nem kellett volna időt fecsérelniük a partnerükre. A Mérleg jegyűek azonban ennél sokkal romantikusabbak: ők könnyedén megbocsátanak még a hűtlen párjuknak is, mert úgy gondolják, ez csak tovább fűszerezi az ő közös szerelmi történetüket.

Csillagjegyek és a megcsalás Fotó: iStock/ oneinchpunch

Nyilas

A Nyilasok szeretik a szabadságot, amit a partnerüknek is megengednek. A megcsalást rosszul viselik, nekik is fájdalmas, de mégsem annyira, mint az átlag csillagjegyeknek. Könnyebben túlvészelik a nehéz időszakot.

Vízöntő

Bármennyire is furcsa, a Vízöntő jegy szülöttei is megengedőbbek a partnerükkel. A megcsalást azért veszik könnyebben, mert partnerüket nemcsak szerelmüknek, hanem a barátjuknak is tartják, így könnyebben megbocsátanak.

Halak

Vannak, akik képesek a legrosszabbat látni a partnerükben, de azok nem a Halak csillagjegyűek. A Halak mindig a legjobbat látják abban, akit szeretnek, így könnyedén megbocsátanak akkor is, ha megcsalják őket. Teljes szívükkel szeretnek, és mindent próbálnak megadni a partnerüknek és a kapcsolatuknak.

(Kiemelt kép: iStock/oneinchpunch)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top