Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy szuper hét előtt áll

A következő csillagjegyeknek ez a hét igazi katartikus élmény lesz!

A június 17-i hét az utolsó az Ikrek havában, és nagyon intenzív lesz három csillagjegynek is: az Ikreknek, a Ráknak és a Nyilasnak. Itt minden bekövetkezhet: váratlan fordulatok, izgalmak, de az Ikreknek úgyis egyik nagy félelmük az unatkozás. Jó hírünk van, ez most, ezen a héten nem veszélyezteti őket.

csillagjegy, ev

Szuper hét elé néz 3 csillagjegy is! Fotó: iStock/Adobest

Ikrek

Kicsit rosszul érintheti az Ikreket, hogy lezárul az Ikrek hava, de ne csüggedjenek, mert ebben a pár napban viszont minden róluk fog szólni. Készítsenek számadást: mi történt ebben az időszakban tavaly? Mit éltek meg? Mit csináltak? Épp itt az ideje, hogy megtervezzék a jövőt is!

Rák

Igaz, csak június 22-től kezdődik a Rák hava, de már ezen a héten is fantasztikusan érzik majd magukat a Rák jegy szülöttei. A kozmosz a Rák érzelmi, szerető és intuitív energiáitól örvénylik, és ő ettől erősebbnek érzi magát, mint valaha. Itt az ideje az énidőnek és az önbizalom építésnek.

Nyilas

Az Ikrek havának utolsó hete és a telihold kihozza a Nyilasokból azt, hogy kicsit elmélyüljenek saját magukban. Ki vagy, honnan jöttél, hova tartasz – ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel bombázzák magukat a jegy szülöttei. Fontos, hogy a Nyilasok összekapcsolják az elméjüket az intuícióikkal. Egy dologra kell csak nagyon figyelni: a telihold a Neptunusszal is találkozik,  ami érzékenyen érinti a jegy szülötteit, akik ilyenkor hajlamosak a pozitívumok helyett a negatívumokra koncentrálni.

via

(Kiemelt kép: iStock/Adobest)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top