Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegypáros remekül megérti egymást

Teljesen egy hullámhosszon vannak.

Az alábbi csillagjegyek szülöttei, ha összeállnak, az asztrológia szerint remekül kijöhetnek egymással: ők a zsák és a foltja.

1. Rák és Skorpió

A Rák az egyik legkonstruktívabb jegy, ami az érzelmeket illeti. Hűséges, szenvedélyes, és a hosszú távú dolgokat szereti. A Skorpióban megvan, ami a Rákból hiányzik: az intenzív érzelmek. Nagyon érzékenyek és védelmezőek, és mindent megtesznek, hogy vigyázzanak arra, aki fontos nekik. A Skorpió egyetlen negatív tulajdonsága, a már-már nyugtalanító ragaszkodás a Rák szemében csak még vonzóbbá teszi.

2. Kos és Nyilas

A Kos imádja a vitákat, és ha nincs konfliktus, akkor csinál, csak hogy éles elméjével nyertesként kerülhessen ki belőle. A Nyilas ugyanakkor egyszerre széles látókörű és egészen elképesztő mértékben egocentrikus, miközben folyamatosan hajtja az új élményeket, tapasztalatokat. A két tüzes jegy azonnal egymásra hangolódik, mivel remekül tudják kezelni egymás, mások számára talán eltántorító rigolyáit.

Fotó: Pexels.

3. Bika és Bak

A két keményen dolgozó, felelősségteljes és megbízható jegy szülöttei ugyanazokat a dolgokat tartják fontosnak az életben, és hasonló céltudatossággal állnak a siker és a munka kérdéséhez is. Együtt nemcsak saját magukért, de egymásért is dolgoznak, segítenek a másiknak, hogy az elérhesse az álmát.

4. Mérleg és Ikrek

Ha a Mérleg jó valamiben, az a dolgok eldöntése. Ami pont jól jön az Ikreknek, aki közel teljesen döntésképtelen. Ugyanakkor az Ikrek nagyon lazán veszi az életet, és a Mérleget is kimozdíthatja a folytonos igazságkeresés kemény munkájából. Az Ikrek ráveszi a Mérleget, hogy végre nézzék meg azt a kis olasz éttermet, a Mérleg pedig segít kiválasztani, hogy az Ikrek milyen tésztával kérje a vacsoráját.

(The Mind’s Journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top