Horoszkóp

Ez a 6 csillagjegy saját magát bosszantja

Ezek a csillagjegyek időnként igencsak furán viselkednek – legalábbis a kívülállók szerint mindenképpen. Könnyen dühbe gurulnak, de inkább magukat bosszantják sokszor teljesen fölöslegesen. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból megtudhatod.

Néhány csillagjegy hihetetlenül látványos és drámai előadással adja a többiek tudtára, amikor felbosszantja valami vagy valaki. Mások társaságban talán visszafogják a dühüket, de magukat rendszeresen bosszantják apróbb dolgokkal is. Nos, ezek a csillagjegyek az utóbbiak közé tartoznak.

A Bak

A Bak minden igyekezetével azon van, hogy sikeres legyes az életben, a munkájában, a párkapcsolatában, s amikor az erőfeszítései nagyon nem akarnak összejönni, elveszíti a fejét. Mindent megtesz, hogy elérje az összes kitűzött célját. Lobbanékony alkat, s ha egyszer elveszíti a türelmét, senki sem képes megmondani, mire képes. Alapból nagyon erős az önuralma, így mások társaságában viszonylag ritkán veszíti el a fejét – magában viszont annál többet bosszankodik.

A Nyilas

A Nyilas gyorsan dönt, ösztönös, vakmerő és független csillagjegy. Szóval minden adott ahhoz, hogy időnként ő is őrültségeket tegyen. Csöppet sem büszke rá, amikor egyszer-egyszer elbaltáz valamit, ám úgy van vele, ez is élete szerves része, amiből tanulni lehet. Mégis megvan az a a rossz szokása, hogy hajlamos többször is ugyanazokat a hibákat elkövetni, amitől aztán nem győz magában bosszankodni.

Ezek a csillagjegyek magukat bosszantják (iStock)

A Bika

Vannak napok, még ha meglehetősen ritkán is, amikor a Bika józansága megkérdőjelezhető. Amikor viszont sor kerül rá, ingerült és féktelen oldalát is megismerheti a környezete. Hajlamos lehet még azelőtt mindenféle következtetést levonni, hogy megismerné a tényeket. Ennek ellenére alapvetően visszafogott, nyugodt és higgadt típus, aki inkább csak magában bosszankodik, másokat nem terhel a problémáival.

A Halak

A Halak álmodozó, a végletekig érzelmes, senki sem gondolná, hogy néha még ő is hajlamos lehet a tányérdobálásra. Tény és való, nem szívesen bocsátkozik vitába, inkább magába fojtja az őrjöngését, mint hogy a többiek előtt kiabáljon. Bánatát leginkább a művészetben adja ki, s igyekszik megbékélni a helyzettel, ő nem rendez sosem nagy balhét.

A Rák

A Rák érzékeny és együttérző, nem képes arra, hogy szándékosan megsértsen másokat, még akkor sem, amikor őt bántották meg a többiek. Aranyszíve van, s a legzűrösebb helyzeteket is megértéssel fogadja, nem felejt ugyan, de mindig megbocsát. Úgy gondolja, egy őszinte beszélgetéssel sokkal több mindent el lehet érni, mint harccal és veszekedéssel.

A Mérleg

A Mérleg mindenben a harmóniára törekszik. Távol tartja magát a drámai helyzetektől, s ahol csak lehet, igyekszik kerülni a balhét. Előbb gondolkodik, utána cselekszik, s nem csupán a saját nézőpontjából veszi górcső alá a dolgokat. Az elmebaj nem az ő asztala, de tény és való, még ő is hajlamos lehet időnként magában bosszankodni. Pláne, ha nem a vágyai szerint sikerülnek a dolgai.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top