Horoszkóp

7 fontos jellel üzen az univerzum

Az univerzum, de lehetnek ők az égi segítők is, nagyon fontos jeleket küld feléd, amelyekkel támogat az életed során. A jeleket a legtöbbször talán észre sem veszed, mert annyira hétköznapinak tűnnek. Pedig nagyon fontos üzeneteket rejtenek. Vajon tapasztaltad már ezeket a jelzéseket?

Mindennapjaid gyakran a rohanásról szólnak, ám ha képes vagy közelebbről szemügyre venni az élet apróságait is, kiderül, azok mennyi érdekességről tanúskodnak. Az univerzum ugyanis folyamatosan üzenetekkel bombáz téged véletlennek tűnő történések, furcsa vagy éppenséggel hétköznapi jelek formájában. Valójában csak rajtad múlik, hogy ezekkel a jelekkel mihez kezdesz. Ha nem szeretnéd elszalasztani a lehetőségeket, erre a 7 jelre mindenképpen érdemes felfigyelned. Ezekkel segít ugyanis az univerzum téged.

1. Álmokon keresztül üzen az univerzum

Az álmok szinte mindenkor sokkal többről szólnak, mint gondolnád. Az álmok ugyanis nagyon fontos üzeneteket hordoznak, s ha minél tüzetesebben szemügyre veszed azokat, akkor észreveheted a bennük megbúvó mondanivalókat. Tudattalanod, avagy az univerzum közvetíti a legfontosabb tudnivalókat. Érdemes megfejteni az álmok szimbólumait.

2. A megfelelő dal a megfelelő időben

Kivel nem fordult már elő, hogy rosszkedvében bekapcsolta a rádiót, s éppen olyan dalt hallott, amelynek a szövege elgondolkodtató választ adott, netán kihúzta a mélypontjáról. A legjobb dal a legjobb pillanatban, a legmegfelelőbb tudnivalóval. Így is érkeznek az univerzumtól a fontos üzenetek.

3. A természet csodáival üzen az univerzum

A legtöbb dolog, amit észreveszel a természetben, okkal történik. Lehet, hogy ugyanazt az állatot pillantod meg a sétáid során, vagy ugyanúgy érzed magad, amikor elmész egy gyönyörű fa mellett. Hidd el, ezek nem véletlenek, fontos, hogy megfelelően értelmezd a bennük rejlő üzeneteket.

Fontos jelekkel üzen az univerzum (iStock)

4. Véletlenek egybeesések

A szinkronicitás nem más, mint egymáshoz kapcsolódó szokatlan események látszólag véletlenszerű sorozata. Valójában azt gondolnád, hogy a dolgok csak úgy találomra történnek, ám mindennek megvan a maga rendje és oka. Semmi sem történik veled véletlenül – az univerzum üzen ezen a módon.

5. Kisebb-nagyobb balszerencsékkel üzen az univerzum

Nem véletlenül mondják, hogy amikor egy ajtó bezárul, megnyílik egy másik. A kisebb-nagyobb balszerencsék azért történnek az életedben, hogy megvédjenek a súlyosabb dologtól, aminek lehet, hogy tudatában vagy, de az is lehet, hogy nem veszed észre. Talán épp elkésel a munkádból, mert elmegy az orrod előtt a villamos, amitől nagyon ideges leszel, aztán amikor beértél, kiderül, épp leszakadt az épületben a mennyezet. Az univerzum ezzel óvott meg a bajtól.

6. Számokkal üzen az univerzum

A számok nagyon fontos összefüggéseket rejtenek magukban, mégsem biztos, hogy tudomást veszel róluk. Egyszerűen azért, mert nem tudsz róla. Ha ugyanazt a számot pillantod meg egyetlen napon belül többször is, annak fontos oka van. Próbálj rájönni a számokban rejlő univerzális üzenetre.

7. Furcsa gondolatok járnak a fejedben

Előfordult már veled, hogy olyan gondolataid támadtak, amelyek teljesen idegennek tűntek számodra, mintha valójában nem is a te saját gondolataid lennének? Nos, ez nem más, mint az univerzum üzenete, amit ne engedj el csak úgy a füled mellett.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top