Horoszkóp

Ezekkel a problémákkal küszködnek párkapcsolatukban a csillagjegyek

Mindenkinek megvannak a maga gondjai az életében és ugyanígy a párkapcsolatában is. Csak míg néhány csillagjegy könnyedén kezeli ezeket, másoknak komoly gondot okoz túllépni a nehézségeken. Milyen problémákkal néztek szembe a pároddal? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Mindegyik csillagjegynek megvannak a pozitív tulajdonságai éppúgy, mint a kevésbé elfogadhatóak, ám éppen az utóbbi az, ami a hosszú távú párkapcsolatot zátonyra futtathatja. Kérdés, hogy ezzel mennyire vannak tisztában a csillagjegyek, s mit tesznek, hogy a negatív jellemvonásokat megszüntessék a kapcsolatukban. Lássuk, melyik tulajdonságod okozza a legtöbb galibát a kapcsolataidban. A horoszkóp hasznos javaslatokat is ad, hogy mit tudsz ellene tenni.

A Kos elhamarkodottan dönt

A Kos lobbanékony és ösztönös természete minden baj gyökere: gyakran hoz döntéseket a pillanat hevében anélkül, hogy végiggondolná, miként is érintheti ez a párját. Miután a lobbanékonyságtól nem tud búcsút venni, hozzá kellene szoknia, ha ösztönösen is cselekszik, azt soha ne a társa kárára tegye.

A Bika mindent ellenőriz

A Bika előre „lejátssza” magában, milyen életre vágyik, s igyekszik ezt a valóságban is véghezvinni. A párjának azonban szokatlan lehet ez a szemlélet, s úgy érezheti, mintha a társa a párkapcsolat minden mozzanatát kontroll alatt tartaná. Érdemes lenne éppen ezért arra törekednie, hogy a párkapcsolat ne süllyedjen unalomba, a társa se kerüljön háttérbe, amivel elkerülheti az esetleges konfliktusokat.

Az Ikrek következetlen

A kiszámíthatatlanság számos problémát okoz az Ikrek kapcsolatában, hiszen lehet, hogy egyik nap minden percét a párjával akarja tölteni, másnap meg remekül el van magában. Ez a viselkedés könnyen összezavarhatja a társát. Jobban tenné, ha néha együttérzőbb lenne, meghallgatná a párját is, illetve beszélne neki az érzéseiről.

Ezeket a hibákat követik el a párkapcsolatban a csillagjegyek (iStock)

A Rák változékony

A Rák párkapcsolatában a legtöbb gondot a hirtelen hangulatváltozásai okozzák, amivel a társa nem tud mit kezdeni. Ha nyugodtan és őszintén elmondaná párjának, mi jár a fejében, jóval egyszerűbben megértené, amikor éppen egyedüllétre van szüksége, de azt is tudná, mikor vágyik több törődésre, figyelemre.

Az Oroszlán megerősítésre vágyik

Az Oroszlánnak egyszerűen kell, hogy állandóan egyetértsenek vele, ez ugyanis fontos az önbizalma számára. Gyakran a legpesszimistább forgatókönyvet vetíti maga elé, ami bizonytalanságot okoz a párjában is, hiszen úgy érezheti, soha nem elég jó a másik számára. Ha a kapcsolat megerősítésére koncentrálna, a bizonytalansága is elillanna.

A Szűz sokat ítélkezik

A Szűz nagyszerűen összegyűjti és elemzi az egyes információkat, ami bizonyos helyzetekben hasznos, ám a párkapcsolatban szőrszálhasogatónak tűnik, a túl sok bírálat pedig szétrobbanthatja a viszonyt. A helyzetet javíthatja, ha nem ragadtatja el magát folyton, s az állandó bíráskodás helyett a pozitív dolgokra koncentrál.

Mindenkinek van miben fejlődnie és változnia (iStock)

A Mérleg megfeledkezik magáról

A Mérleg magát a párkapcsolatot testesíti meg a csillagjegyek között. Ami valójában pompás, ám miután görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy minden harmonikusan történjen az életében, pontosan ez vezet a gondokhoz. Előfordulhat, hogy a párkapcsolat kedvéért félreteszi a saját kívánságait, avagy erősen ragaszkodik az eszményképeihez. Érdemesebb lenne egészségesebb szintre beállítania az adok-kapok egyensúlyát.

A Skorpió nem tud megbocsátani

A Skorpió számára a hűség mindenek felett áll, s elég egy apróság is, hogy megkérdőjelezze párja lojalitását, és gyanakvóvá váljon. Ráadásul nem tud továbblépni, sem megbocsátani, miközben a párkapcsolat nehéz időszakot él át. Meg kellene értenie, ha eszelősen bizonyítani akar, akkor elkerülhetetlen, hogy találjon valamit, amivel a gyanúját alátámaszthatja. Érdemesebb lenne a fejébe vésnie, hogy a szerelem elűzi a félelmet.

A Nyilas bizonytalanságot okoz

A Nyilas párkapcsolatának gyenge pontját az okozza, hogy folyamatosan úton szeretne lenni, új ismeretekre szert tenni. Ha azonban stabil párkapcsolatra törekedne, ez az igénye meglehetősen bizonytalanná tenne bármilyen viszonyt. A megoldást az jelentené, ha egyfajta egyensúlyt tudna kialakítani: elégedettséggel töltse el, ahol éppen van, ám alkalmat találna arra is, hogy felfedező énjének is hódoljon.

Te milyen hibákat követsz el a párkapcsolatban? (iStock)

A Bak nem találja az egyensúlyt

A Bak céltudatos csillagjegy, aki a legtöbbször sikeres karriert fut be. Nehézséget okoz viszont számára, hogy a párkapcsolatára is ugyanakkora figyelmet fordítson, mint a munkájára.
Bár elsőre bonyolultnak tűnhet, ám képes rá, hogy a sikeres karrier mellett a párkapcsolata is boldog legyen, csak éppen az egészséges egyensúlyt kellene megtalálnia.

A Vízöntő közönyös

A partikon remekül érzi magát a Vízöntő, szórakoztató, és mindig megtalálja a módját, hogy elvegyüljön a tömegben, miközben ki is tűnjön belőle. A párkapcsolatban azonban zárkózottnak tűnik, mintha nem akarna semmilyen szorosabb köteléket kialakítani. Nem ártana nagyobb hangsúlyt fektetnie arra, hogy párja iránt kimutassa az érzelmeit. Főként, hogy ez semmilyen szempontból nem befolyásolja a számára oly fontos szabadságot és társasági életet.

A Halak nem gyakorlatias

A Halak nagyon együttérző és gondoskodó csillagjegy, ami kiváló partnerré teszi őt, ám az már gondot jelenthet, hogy párkapcsolatában nem mindig áll a realitások talaján, finoman szólva sem gyakorlatias. A problémát megoldhatná, ha elfogadná, megértené a saját hibáit, és amiben szükséges, segítséget tudna kérni a párjától vagy bárki mástól.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top