Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. augusztus 21-27. – Megnyitod magadat az újnak?

Meg tudod magadat nyitni az újdonságnak? El tudod engedni az életedből mindazt, amire már nincs szükséged? Lehet ez bármilyen tárgy, szokás, munka, de barát és szerelem is. A horoszkóp szerint a Hold az elengedésben támogat a héten, és abban is, hogy befogadhasd az újat...

A hosszú hétvége után már a fogyó Hold segít a leltározásban, a selejtezésben. Hamarosan búcsúzik a nyár is, ezért itt az ideje, hogy te is elbúcsúzz pár feleslegessé vált holmitól. Ne dobd ki mindet, ami még használható, érdemes elajándékoznod, vagy jótékonysági szervezetnek felajánlani. Ez a nagylelkűség a szívedet is melegséggel tölti el. Ráadásul megnyitod a kaput az újdonság energiáinak is.

SZERDA – augusztus 21.: Kora reggel a Bikába lépő Hold józanságot és türelmet hoz magával. Ez a legjobbkor jön, hogy a hosszú hétvége után koncentrálni tudj a munkádra. Emellett aktuális a szépítkezés is, ma tanácsos például gyantáztatnod. Meglátod, a hatása nagyon tartós lesz. Mehetsz körmöshöz, kozmetikushoz is. Utóbbinál a bőrtisztításnak lesz látványos eredménye.

CSÜTÖRTÖK – augusztus 22: A Bika Hold ma nem kedvez a fogászati beavatkozásoknak, különösen az alsó állkapocs területe érzékeny. Azonban ma is aktuális a szőrtelenítés, az arc-, és bőrtisztítás, de a köröm ápolása is. A Bika Hold a lakásszépítésben, átrendezésben ad ihletet neked. Selejtezésbe is érdemes ma belekezdeni.

PÉNTEK – augusztus 23.: Ma egy alapos nagytakarítás a leglátványosabb házimunka. A Bika Hold továbbra is támogat az otthonod szépítgetésében. Délután, amint az Ikrek jelébe lép a Hold, iktass be hosszabb szellőztetést is. Ez felfrissíti a levegőt és persze mindenkit, aki a lakásban, az irodában tartózkodik. Szellemi táplálékra leszel éhes, ezért a mozi, a koncert, a kiállítások remek programnak ígérkeznek.

Meg tudod nyitni magadat az újdonságnak? (iStock)

SZOMBAT – augusztus 24.: A rövid munkahét utáni első hétvégén bőven lesz energiád és kedved is a kulturális programokhoz. Ma is mehetsz színházba, moziba, koncertre, kiállításra. De az olvasás, az előadáson, tanfolyamon való részvétel is jót tesz a lelkednek. És ne felejts el ma is szellőztetni. Az ágyneműket is kiteheted, ha nem esik az eső.

VASÁRNAP – augusztus 25.:  Mivel csak este vált jegyet a Hold még ma is érdemes a színházat, mozit, koncertet, kiállítást választani programként, de az olvasás is remek kikapcsolódás lehet, ahogyan a különféle előadások és tanfolyamok is. Szellőztesd ki ne csak a lakást, a fejedet és a tüdődet is! Egy nagy séta a természetben jó alkalom, hogy átgondold a mögötted álló nyarat és az előtted álló őszt…

HÉTFŐ – augusztus 26.: Augusztus utolsó hete a Rák Hold szerint kissé nosztalgikus hangulatban indul. A vizes Rák Hold szentimentális gondolatokat és könnyeket is eredményezhet. Emellett a mai nap alkalmas mosásra, öntözésre, szaunázásra, a tested teljes átmosására kívül és belül is. Mindez hétfőn, a Hold napján hatványozottan érvényes.

KEDD – augusztus 27.: Még ma is egész nap a Rákban jár a Hold. Így ma is érdemes alaposan megöntözni a növényeket, de a ruhák is sokkal tisztábbak és színesebbek, mint máskor, és a szauna hatása is áldásos. Ez utóbbi a méregtelenítésben fokozottan hatékony, mert még fogy a Hold. Ezt a régiek jól tudták és használták is az életükben. Neked nem kell mást tenned, mint hasznosítani az ősi tudást, elődeink tapasztalatait, a jól bevált módszereket és hagyományokat.

Erre figyelmeztet a fogyó Hold a héten

Ezekben a jegyekben jár a fogyó Hold a héten (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top