Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. szeptember 4-10. – Örömre találsz a héten

Valódi örömmel ajándékoz meg a növő Hold a héten. És vajon melyik jegyekben folytatja most égi útját? A holdhoroszkópból minden részletet megtudhatsz. Ugye te is használod a Hold erejét?

Attól, hogy már nem papucsban jársz, még élvezheted a jó időt. Szeptemberben nem kéne valósággal gyászolni a nyarat. Persze ez is most egy érezhető változás az életedben, mégis inkább élvezd a kora ősz szépségeit. A növő Hold segít, hogy örömödet leld a jelenben. Ez most tényleg a legjobbkor jön.

SZERDA – szeptember 4.: A Skorpió Hold felfokozza az érzelmeket, és főként az erotikus vágyakat. Ne szégyelld, ne fojtsd el, ne legyél most prűd. Inkább éld meg a szenvedélyt teljes valójában. A vizes Hold aktuálissá teszi a mosást, a növények öntözését is. Persze, semmi sem kötelező, ugyanakkor a régiek megfigyelése nem légből kapott. Érdemes megfogadni a bölcs javaslatokat.

CSÜTÖRTÖK – szeptember 5.: Hajnalban a Hold belép a tüzes Nyilasba, és lelkesítő lendületet hoz magával. Tuti, hogy nem fogsz bírni magaddal, ma biztosan mozognod kell. Válassz aktív programot, például autózás, buszozás helyett mehetsz gyalog, biciklivel, közben hallgathatsz valami jó zenét is. Persze, nagyon figyelj az útra, nehogy baj érjen.

PÉNTEK – szeptember 6.: A péntek a csütörtök tökéletes mása. Vagyis ma is érdemes lelkesítő, aktív lehetőségeket keresni. Ha ma sütsz kenyeret, biztosan nagy sikered lesz. Most aktuális a befőzés, tartósítás, a savanyítás is, amelyekkel gyorsan és látványosan haladhatsz. Emellett jó lenne, ha nagyot szellőztetnél is.

Örömet is hoz magával a növő Hold a héten (iStock)

SZOMBAT – szeptember 7.: Délelőtt még a Nyilas Hold érvényesül, ami továbbra is aktivitásra ösztönöz. Majd kicsivel déli 12 óra után a Bakba lépve a Hold már lassít téged, és persze másokat is. Érdemes ma kicsit kertészkedned. Részesítsd előnyben a fák, bokrok ültetését. A növő Hold támogatja a növények erősödését.

VASÁRNAP – szeptember 8.: A mai napon használd a növő Hold erejét, és juttass a szervezetedbe, a bőrödbe minél több tápláló vitamint, ásványi anyagot. A növő Hold segít, hogy ezekből a lehető legtöbb hasznosuljon. Két tilalom is érvényes mára: fogászati és patyolattilalom. Még jó, hogy vasárnap van…

HÉTFŐ – szeptember 9.: A Bak Hold fegyelmet jelent. Ha például az étkezésben vissza kell fognod magad, ma sokkal könnyebben megy ez is. Keresd a természetes élelmiszereket, amik a lehető legkevesebb hőkezelést, tartósítást „szenvedték el”. Az a legjobb, ha a táplálékod fele nyers és feldolgozatlan élelmiszer.

KEDD – szeptember 10.: Mára is három tilalom vonatkozik: fogászati, patyolat- és kertimunka-tilalom. Igyekezz ezeket betartani, és persze szellőztess ma minél többet. De nem csak a lakást, a házat, az irodát, hanem az ágyneműt is kiszellőztetheted. Mindenképpen használd ki, ha ma száraz, napos az idő, aztán sétálj egy nagyot, például hazafelé…

Erre figyelmeztet a héten a növő Hold

Ezekben a jegyekben halad égi útján a Hold ezen a héten (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top