Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. szeptember 9–15. – Fordul a kocka…

A bolygók állása szerint ezen a szeptemberi héten nagyot fordul a kocka, vagyis érezhető változásokkal számolhattok a pénzügyekben. Vajon mi mindenre figyelmeztet most a horoszkóp? Íme a részletek.

Szeptember második hete a horoszkóp szerint meglehetősen változatosnak tűnik a pénzügyeket illetően. Most nagyon fontos, hogy körültekintően költekezz, vigyázz az értékeidre, mert a bolygók jelzik a veszteség lehetőségét is. Amennyire kedvezőnek tűntek az előző hetek, most nagyot fordul a kocka… Mire figyelj a leginkább a pénzügyekben szeptember második hetében? Csillagjegyednél elolvashatod a választ és a megfontolandó javaslatokat.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként szeretnél most többet költeni valakire, akit igazán kedvelsz. De most sajnálsz minden extra kiadást. Kényeztetheted a szerettedet és magadat úgy is, hogy nem adsz ki a kezedből horribilis összeget. Csak legyél ehhez egy kicsit kreatív.

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként nem elég egyszer beállítanod az egyensúlyt a pénzügyekben. Folyamatosan vigyáznod kell erre az egyensúlyra. Szerencsére ezen a szeptemberi héten végre kitűnő esélyed lesz minderre.

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként fognod kell a pénzt, ha nem akarsz már a hónap elején mínuszba kerülni. Igyekezz kerülni most az extra kiadásokat. Ha megtetszik valami, inkább halaszd későbbre a vásárlást. Két hét múlva kiderül, tényleg megvan-e rá a kereted.

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként a szeptember akkor is megterhelő lehet anyagilag, ha nem tanulsz, vagy nincs tanuló a családban. Hosszú és költséges nyár áll mögötted. Most viszont behozhatod azt az extrát, amit a nyár elvitt tőled…

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként továbbra is megéri józanul és észszerűen kezelni a pénzügyeidet. Nem látványos, de egyre konkrétabb az anyagi helyzeted erősödése. Ezt kizárólag önmagadnak köszönheted. Dicsérd meg magadat a héten.

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként a kedvező folyamat tartósnak bizonyul. Továbbra sincs okod aggódni vagy panaszkodni. Lassan már gyanúsnak tűnhet ez a remek széria, ami nagyon is kedvezően hat a pénztárcádra. Hidd el, tényleg van ilyen…

Fordulatot jeleznek a bolygók a pénzügyekben (iStock)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként még mindig nagyon fontos lenne, hogy félretegyél magadnak némi dugipénzt. Jó ötlet lenne mindennap vagy minden héten pár száz forintot dobozban gyűjteni. Év végére komolyabb összeg jön össze. És mennyire boldog leszel majd tőle…

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként mit gondolsz: van összefüggés a szerencse és a pénzügyek között? Ez a kérdés izgat ugyanis ezen a héten. Ha megtalálod a választ, tényleg milliomos leszel. Tudod, mit? Inkább gyere vissza a valóságba…

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként még mindig nyomaszt téged valamilyen régi ügy? Rá kell jönnöd, ez egyáltalán nincs jó hatással a pénztárcádra. Idő kell, hogy felszabadulj a nyomás alól. Adj időt a folyamatnak és persze magadnak is. Most semmit sem siethetsz el.

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként bizony komoly fejtörést okozhat neked a szeptember, az ősz. A hosszú nyár, az utazások, a költekezés léket ütött a pénztárcádon. Ezt a lyukat pedig időbe telik befoltozni. Ne sürgess semmit, és egyébként is megoldod…

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként ismered a mondást: „Sok kicsi sokra megy.” Ez a bölcsesség most a bevétel és a kiadás területén is igaz rád nézve. Szóval figyelj oda minden apró kiadásra is, mert összeadódva meglepően nagyra duzzadhatnak…

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként hallgass arra a józan emberre, aki a pénzügyeidben segíteni akar, illetve segíteni tud neked. Nem könnyű kiengedni az irányítást a kezedből, de nem kell félned, mert a végső döntés úgyis nálad marad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top