Horoszkóp

8 tévhit az elengedésről, a megbocsátásról. És az igazság…

Elengedni, megbocsátani csöppet sem egyszerű. A szerencsések talán könnyedén túllépnek egy-egy nehéz helyzeten, és megbocsátanak maguknak, másoknak, a legtöbb embernek ez jóval problémásabb feladat. Sőt, az elengedéshez, a megbocsátáshoz számtalan tévhit is kapcsolódik, melyeket igyekszünk ebben a különleges cikkben helyretenni.

Talán neked is sokan mondták már: lépj túl rajta, hagyd, engedd el. De ez nem mindig egyszerű. És a te életedben talán nem is működnek a jó tanácsok. Könnyen lehet, éppen azért nem, mert azok inkább téves álláspontok. Összegyűjtöttünk az elengedéssel, a megbocsátással kapcsolatban nyolc tévhitet, amelyeket természetesen igyekszünk helyre is tenni. Megfontolandó gondolatok következnek, amelyet a saját életedbe is beültethetsz. Érdemes megvárni a rövid hirdetést, és végignézni a különleges videót.

Meglátod, ha helyreteszel magadban néhány fontos információt, az elengedésről, a megbocsátásról is megváltozik a véleményed. Íme a részletek…

Elengedni, megbocsátani nem is olyan egyszerű (iStock)

Fotók: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top